Szinkronosan érkezik az új Szívek szállodája sorozat!

2017.10.16 15:13
Végre! Itt a tökéletes karácsonyi ajándék!
A Szívek szállodája: Egy év az életünkből végre megjelenik DVD-n ráadásul szinkronosan!
 
Az új évad visszavisz kedvenc nosztalgikus kisvárosodba, Stars Hollow-ba, ahol a kávé-imádó, gyorsan-beszélő anya-lánya duó mindennapjaiba nyerhetsz betekintést.
 
 
Közel tíz évvel az eredeti sorozat vége után járunk. Lorelai még mindig a Szitakötő szállót vezeti (és úgy issza a kávét, mint mások a vizet), közben Rory már 32 éves és nagy sikereket ért el munkájában. Míg Rory a munkával küzd, Lorelai a saját problémáit próbálja megoldani, Emily pedig elhunyt férjét, Richard-ot gyászolja. Emily élete nagy változáson megy keresztül, hisz mióta megözvegyült, nem tudja mihez is kezdjen. Richard halála miatt Emily és Lorelai kénytelen rendezni viharos viszonyukat, ami a sorozat kezdete óta nem nagyon változott.
 
„Évekkel az eredeti sorozat vége után és 6 millió eladott DVD-vel, a Szívek szállodájának továbbra is elképesztően hűséges rajongói vannak. Hatalmas öröm, hogy most kiadhatjuk ezt a DVD-t, így a rajongóknak végre teljes lehet a gyűjteményük. (…) Bizonyára hiányolni fogjuk szeretett barátainkat Stars Hollow-ból, de ezzel a kiadvánnyal újra és újra átélhetjük kedvenc sorozatunk befejezését.”- mondta Rosemary Markson, a WBHE TV marketing vezetője.
 
A Szívek szállodája: Egy év az életünkből november 29-én MAGYAR SZINKRONNAL érkezik, méghozzá Lorelai és Rory eredeti szinkronhangjával!
A kétlemezes DVD-n a sorozat négy 90 perces epizódját találod, melyek egy évet, azaz négy évszakot – Tél, Tavasz, Nyár, Ősz – ölelnek fel, amit a sorozat eredeti alkotói írtak és rendeztek, Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino.
 

Az új évad megjelenéséig nézd újra a korábbi hét évadot! Kattints az alábbi képre, és gyűjtsd össze a hiányzó darabokat:
 
 
 

 
Betöltés...