Szeptemberi DVD/BD megjelenések

2017.08.17 12:34
Szeptemberben akciót, kalandot és fenomenális látványt kínálunk! Érkezik a Marvel Moziverzum legújabb filmje, A galaxis őrzői vol.2, most Blu-rayTM steelbookban is! A Marvel szuperhősök mellett a DC sem marad el, a csodálatos amazon hercegnő Diana, azaz Wonder Woman rengeteg extra tartalmat hoz magával, többek között 4K UHD-n és 3D Blu-rayTM digibookban! Egy teljes szuperhős sereg is úton van, jön a DC Moziverzum 4 filmes DVD gyűjteménye, ahol Diana mellé csatlakozik Batman, Superman és a Suicide Squad is. A fantasztikus élmények után pedig bonts vitorlát Jack Sparrow kapitánnyal, és vágj neki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújának, majd a teljes ötfilmes gyűjteménynek!


Részletes szeptemberi megjelenéseink:
 
Batman és Harley Quinn

Egy nagyszájú vadóc, akinek van egy-két ütős lapja!
 

A legendás Bruce Timm történetéből készült ez a vadonatúj animációs film, amely újabb fejezetét tárja fel a DC Univerzumnak. Méregcsók és a Növényember, azaz Jason Woodrue könyörtelen kettőse megbízásából ellopnak egy titkos dossziét az A.R.G.U.S.-ból, minek következtében ismét fellángol a bűnözéshullám Gothamben. A Sötét Lovag és Éjszárny az elkövetők után vetik magukat, ám az ügy felgöngyölítéséhez egy igazi vadóc segítségét kell kérniük, méghozzá Harley Quinnét! Harley nem rég szabadult az Arkham Elmegyógyintézetből, és épp azon ügyködne, hogy gonoszkodástól mentes, normális életet éljen, ámde kénytelen ismét felölteni sztreccsruháját és bevetni éles nyelvét. Szóval, kösd fel a gatyódat, haver, Harley ismét akcióba lendül! Tele szédítő üldözéses jelenetekkel és kőkemény nehézfiúkkal, ez a film olyan akciódús kalandokat kínál, melyeket átélve talán még a mindig morózus Batman is azt mondaná, hogy ez aztán a nem semmi! Keresd a legújabb DC animációs filmet DVD-n!

 
EXTRA (magyar felirattal): Bepillantás a DC Univerzum következő egész estés animációs filmjébe

 
 A galaxis őrzői vol. 2.

„Az eddigi legviccesebb szuperhősfilm.” – Soós Tamás, Origo Filmklub
 

Told be a Király Válogatáskazi #2-t, és pörögj rá a Marvel Studios új filmjére, A galaxis őrzői vol. 2-re, melynek válogatott hősei az egész világűrt átívelő kalandra indulnak! Az Őrzőknek meg kell küzdeniük azért, hogy szedett-vedett családjuk szét ne hulljon, miközben Peter Quill valódi eredetét is feltárják. Régi ellenségekből szövetségesek lesznek, és még a képregényoldalak klasszikus hősei is a segítségükre sietnek, mindeközben pedig a Marvel Moziverzum egyre nagyobbra és nagyobbra tágul. Keresd Blu-rayTM steelbookban, DVD-n és DVD gyűjteményben az első rész szuper extráival!

 

BLU-RAY™ EXTRÁK (magyar felirattal):
A DISNEY ÁLTAL FELJAVÍTOTT HIGH DEFINITION KÉP ÉS HANG

 • Így készült A galaxis őrzői vol. 2.: Négyrészes dokumentumfilm egy rockalbum intenzitásával!
 • Legendás intró: James Gunn a karakterek történetének továbbgörgetéséről
 • Pokoli videoklip: David Hasselhoff: „Inferno” (eredeti nyelven)
 • Bakiparádé: Az őrzők nem csak a vásznon cukkolták egymást
 • Audiokommentár James Gunn rendező hathatós közreműködésével (eredeti nyelven)
 
 
Halálos fegyver 1. évad
Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragikus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat. – Port.hu
Keresd DVD-n!
 


Csápi, az óceán hőse

NAGY LEVEGŐ, ÉS IRÁNY A MÉLYSÉG!
Sok-sok évvel azután járunk, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberek elhagyták a Földet. Három vízalatti jó barát, Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla vígan éldegél varázslatos otthonukban, míg nem egy baleset elpusztítja azt. A közösség vezetője, Kraken fontos küldetéssel bízza meg a triót: nekik kell új hazát találni mindannyiuk számára. Csápiék neki is vágnak az ismeretlennek, és tengernyi kalandjuk során rémisztő ellenségekre és kedves barátokra egyaránt szert tesznek, közben pedig olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a Titanic roncsai vagy a jeges sarkvidék. De vajon meglelik-e új otthonukat ebben a végeláthatatlan nagy óceánban? Keresd DVD-n!

EXTRÁK:
 • A Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
 • Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével
 
 
Fény az óceán felett

„Lélegzetelállító” – Mara Reinstein, US Weekly
Tom Sherbourne (Michael Fassbender), a világítótoronyőr és felesége, a tűzről pattant Isabel (Alicia Vikander) boldog házasságban él egy viharverte, elhagyatott szigeten valahol Ausztrália partjainál. Gondtalan életük azonban hamarosan megváltozik, mikor Isabel rádöbben, hogy nem képes teherbe esni. Aztán egy nap egy mentőcsónakot mos partra a víz benne egy síró csecsemővel, a páros pedig egy olyan dilemmával szembesül, amely nem csupán az ő egész világukat rengeti meg, hanem egy idegenét (Rachel Weisz) is ebben a magával ragadó, szenvedélyes filmben, amely szerelemről, reményről és végzetes döntésekről regél. Keresd DVD-n!
 
 
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

„A legjobb Karib-tenger kalózai az első óta” - Hauschel Tamás, Player.hu
 
Kezdődik a végső kaland! A Disney és Jerry Bruckheimer bemutatja A Karib-tenger kalózai-széria ötödik felvonását, a hátborzongatóan izgalmas Salazar bosszúját. Bonts vitorlát Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) oldalán, akit halálos szellemtengerészek vesznek üldözőbe a félelmetes Salazar kapitány (Javier Bardem) vezetésével, aki sikeresen megszökött az Ördög Háromszögéből, és végezni akar mindenkivel, aki tengerre merészkedik – különösen Jackkel. Nem vitás, ebben a filmben óceánnyi kaland vár rád tele humorral, izgalommal és lélegzetelállító speciális effektusokkal! Keresd a DVD-t és az ötfilmes gyűjteményt!
 

Wonder Woman

„A WONDER WOMAN ÓRIÁSI!”- Rafer Guzman, NEWSDAY
Mielőtt Wonder Womanné vált volna, ő volt Diana, az amazon hercegnő, aki egy paradicsomi szigeten nevelkedett, ahol legyőzhetetlen harcossá képezték ki őt. Mikor egy amerikai pilóta a szigetre vetődik, és arról számol be, hogy a kinti világot szörnyű harcok sújtják, Diana felkerekedik és elhagyja otthonát, mert úgy érzi, hogy ő véget tud vetni a végső nagy háborúnak. A harcok során aztán felfedezi, mire képes igazán, és ekkor szembesül valódi sorsával is. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM steelbookban, 3D Blu-rayTM digibookban, Blu-rayTM-en, illetve egy- és kétlemezes DVD-n!

*TÖBB MINT 2 ÓRÁNYI EXTRA (magyar felirattal):
 • Epilógus: Etta küldetése
 • Fedezd fel a film titkait, amely olyan kalandot tárt elénk, ami méltó a DC legnagyobb harcosához!
 • Csatlakozz Patty Jenkins rendezőhöz, aki feledi a Wonder Woman legfontosabb és legizgalmasabb pillanatait!
 • Kimaradt jelenetek
 • Bakiparádé
 • És még sok más!
*kivéve az egylemezes DVD-n
 

DC Moziverzum 4 filmes DVD gyűjtemény
 
„A WONDER WOMAN ÓRIÁSI!”- Rafer Guzman, NEWSDAY
A DC Comics képregények alapján készült négy filmből álló DC Moziverzum DVD gyűjtemény szemkápráztató látványvilággal és hatalmas akciójelenetekkel kápráztatja el a nézőket!
A DVD gyűjtemény tartalma:
 • Wonder Woman DVD
 • Suicide Squad – Öngyilkos osztag DVD
 • Batman Superman ellen – Az igazság hajnala DVD
 • Az acélember DVD


 


 
Betöltés...