Olvass részletesebben a Zsivány egyes extráiról!

2017.09.12 13:56
„Az eddigi legjobb Star Wars” – Pete Hammond, Deadline
 
A rajongók bepillanthatnak a színfalak mögé az alkotók és a szereplők társaságában, hogy lebilincselő kulisszatitkokat fedezzenek fel az első önálló Star Wars film forgatásáról
 
A Lucasfilm Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet címmel bemutatja a következő nagyszabású kalandot, amely a messzi-messzi galaxisban játszódik. Vészterhes időket élünk, és egy szokatlan hősökből álló csapat alakul, hogy megszerezzék a Birodalom bolygópusztító fegyvere, a Halálcsillag terveit. A Star Wars univerzum eme kulcsfontosságú momentuma olyan átlagos embereket hoz össze, akik emberfeletti dolgokat visznek véghez, és ezáltal messze túlnőnek magukon.
 
BURBANK, Kalifornia (2017. 02. 24.) – A Lucasfilm által bemutatott Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, az első önálló Star Wars film, amely a Star Wars univerzumba és a filmrajongók szívébe is egyaránt belopta magát, ezzel minden idők hetedik legtöbb bevételt hozó filmje lett az Egyesült Államokban. A rajongók DVD-n és kétlemezes Blu-ray™-en is hazavihetik ezt a két Oscar©-™díjra jelölt, nagyívű kalandfilmet.
 
Eddig még soha nem látott Zsivány Egyes extrák invitálják a kulisszák mögé a rajongókat a film sokoldalú, fiatalos és lelkes alkotógárdája társaságában. Részletesen elmesélt történetek szólnak a film születéséről, a rejtett extrák pedig olyan tényeket lepleznek le, melyek könnyedén elkerülhették a nézők figyelmét a moziban.
 
A Blu-ray™ kiadványon a következő extrák lesznek megtalálhatóak:
 
 • Egy Zsivány ötlet – Tudd meg, hogyan született meg az ILM-nél dolgozó John Knollban a film alapötlete – és, hogy miért ez a tökéletes választás az első önálló Star Wars filmnek.
 • Jyn, a lázadó – Ismerd meg a Zsivány Egyes makacs, de leleményes túlélőjét, és tudd meg, milyen érzés volt Felicity Jones-nak életre kelteni őt a vásznon.
 • Cassian, a kém – Diego Luna beavat minket összetett és odaadó karakterébe, aki önzetlenségének, kitartásának és eltökéltségének hála hőssé lesz.
 • K-2SO, a droid – Fedezd fel, hogyan álmodták vászonra ezt az átprogramozott birodalmi droidot az első ötlettől kezdve a karakterdizájnon át az Alan Tudyk általi megformálásáig.
 • Baze és Chirrut, a Whillek őrzői – Ismerd meg közelebbről ennek a két nagyon különböző karakternek a kapcsolatát Jiang Wen és Donnie Yen, a két kínai szupersztár társaságában.
 • Bodhi és Saw: A pilóta és a forradalmár – Forest Whitaker és Riz Ahmed Saw Gerreráról, a megtört lázadó vezérről és Bodhi Rookról, a Birodalomból disszidált pilótáról elmélkednek.
 • A Birodalom – Ismerkedj meg veszélyes új birodalmi ellenfelekkel... és szembesülj újra minden idők egyik legikonikusabb gonosztevőjével!
 • A reményre építve: A Zsivány Egyes látványvilága – A filmkészítők egy teljesen új, de az eredeti trilógiából nem kilógó világ létrehozásának kihívásairól és izgalmairól mesélnek.
 • A hercegnő és a kormányzó – Tudd meg, hogyan keltették újra életre a vásznon a Star Wars: Egy új remény talpraesett, fiatal hercegnőjét és annak egyik legemlékezetesebb ellenfelét!
 • Epilógus: A történet folytatódik – A szereplők és az alkotók a Zsivány Egyes bemutatóját ünneplik, valamint előre tekintenek a még el nem mesélt Star Wars történetekre.
 • Zsivány kapcsolatok – Találj meg olyan rejtett extrákat és érdekességeket a film megtekintése közben, melyek még jobban elhelyezik a Zsivány Egyest a Star Wars univerzumban.

Vidd haza Te is a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet
Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en és DVD-n!

 
 

 
Betöltés...