Januári DVD/BD megjelenések

2017.12.19 12:08
Kezdjétek velünk az új évet fantasztikus új filmjeinkkel! Szem nem marad szárazon a röhögéstől, hiszen érkezik Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson közös akcióvígjátéka, a Sokkal több,mint testőr. A horror-rajongóknak is kedvez a január, mert újból életre kel Stephen King rettegéssel teli horror mesterműve, az AZ. De a gyerekekről sem feledkeztünk meg, jön a LEGO Ninjago film, melyben színre lép Lloyd, a Zöld Ninja, és Wu mester is!


Részletes januári megjelenéseink:
 
AZ
„Az Az a frászt hozza majd rád, de durván.” – Peter Travers, ROLLING STONE
 
Egy új generáció számára is életre kel Stephen King rettegéssel teli horror mesterműve. A Maine-i Derryben él az a hét fiatal jó barát, akik összefognak egy rémületes természetfeletti jelenséggel szemben, amely évszázadok óta kísérti városukat. Pennywise-nak, a Táncos Bohócnak hívja magát AZ a nagy hatalmú szörnyeteg, amely képes magára ölteni bárki legnagyobb félelmeit. Legrosszabb rémálmaikkal szembesülve ezek a gyerekek csak egyféleképp képesek túlélni AZ-t: együtt. Keresd Blu-ray™-en,  Blu-ray™ steelbookban, és egy- vagy kétlemezes DVD-n!
 
Kétlemezes DVD és Blu-ray™ EXTRÁK (magyar felirattal):

 • Pennywise él! : Fedezd fel, hogy készült fel Bill Skarsgård arra, hogy eljátssza azt az ősi lényt, amely csak úgy hívja magát: Pennywise, a Táncos Bohóc.
 • A Vesztesek Klubja: Ismerkedj meg közelebbről az AZ tinédzser sztárjaival, akik között szoros kötelék alakult ki a forgatás során.
 • A félelem szerzője: Stephen King felfedi bestsellerének gyökereit, a gyerekkori félelmek természetét, és azt, hogy hozta létre leghíresebb szörnyetegét, Pennywise-t.
 • Kimaradt jelenetek: Tizenegy kimaradt és bővített jelenet a filmből.
 
Megjelenés: 01.10.
Formátum: DVD, kétlemezes DVD, BD, BD steelbook

A szerencse háza
Humor tekintetében mindent visz!Mikor Scott és Kate Johansen (Will Ferrell és Amy Poehler) lányát felveszik az ország egyik legmenőbb egyetemére, a család nem is lehetne boldogabb, míg ki nem derül, hogy a lány mégsem kaphatja meg a remélt ösztöndíjat. Mivel nagyon gyorsan kéne a lóvé, a páros belemegy abba, hogy egy illegális, Las Vegast idéző kaszinót nyissanak egy barátjuk, Frank (Jason Mantzoukas) házában. Mire aztán észbe kapnának, a környék már úgy tekint rájuk, mint rettegett bűncézárokra... Remek szereplőgárdájának és ütős poénjainak köszönhetően A szerencse házán nem lehet bukni. Keresd DVD-n!
EXTRA (magyar felirattal):
 • Bakiparádé
 
Megjelenés: 01.17.
Formátum: DVD

Piszkos Harry Blu-ray™
Karrierjének ikonikus szerepében Clint Eastwood egy dörzsölt San Franciscó-i rendőrnyomozót alakít, aki nem ismeri a lezáratlan ügy fogalmát. A toronyházak tetejéről vadászó mesterlövész, Skorpió (Andy Robinson) már két embert is eltett láb alól. Így vagy úgy, de Harry Callahan el fogja kapni a gazfickót… és nem törődik majd azzal, hogy milyen eljárást ír elő a szabályzat. Don Siegel rendező eredeti helyszíneken forgatta a filmet, így San Francisco városa nélkülözhetetlen szereplőjévé vált minden idők egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású zsarumozijának. Keresd Blu-ray™-en!
EXTRÁK (eredeti nyelven):
 • Clint Eastwood: Ki az árnyékból
 • Piszkos Harry: Az eredeti (kisfilm)
 • Interjúk a szereplőkkel, köztük: Patricia Clarkson, Joel Cox, Clint Eastwood, Hal Holbrook, Evan Kim, John Milius, Andy Robinson, Arnold Schwarzenegger, Robert Ulrich, Ted Post
 • Piszkos Harry hosszú árnyéka (dokumentumfilm)
 • Richard Schickel történész és Eastwood szakértő kommentárja
 • Előzetesek
 
Megjelenés: 01.17.
Formátum: BD

 Sokkal több, mint testőr
„Óriási akciók, és még annál is nagyobb röhögések.” - Chris Parente, Fox TV DenverNem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek pedig ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra. A fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai „vakáción” a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie… de persze a testőrszakma legjobbján és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni. Keresd Blu-ray™-en és DVD-n!
 
Megjelenés: 01.31.
Formátum: DVD, BD

 LEGO Ninjago
„MINDEN KOROSZTÁLY számára SZÓRAKOZTATÓ.” – FOX TV
 
Lloydra (Dave Franco) – aki nappal egyszerű diák, éjszaka pedig a híres Zöld Ninja – és barátaira, a titkos ninja harcosokra óriási kaland vár, melynek célja: megmenteni NINJAGO® Cityt! A bölcs és nagydumás Wu mester (Jackie Chan) vezetésével le kell győzniük a gonosz Garmadont (Justin Theroux), aki a valaha élt legrosszabb arc, nem mellesleg Lloyd apja... Vakmerő utazásuk során a srácoknak meg kell tanulniuk együttműködniük, és szabadjára kell engedniük belső erejüket, különben a városuknak annyi! Keresd 3D Blu-ray™-en,  Blu-ray™-en, és DVD-n!
 
Blu-ray™ EXTRA (magyar felirattal):
 • Minifilmek
 • Videoklipek
 • Bepillantás a LEGO® Ninjago® tévésorozatba
 • És még sok más!
 
Megjelenés: 01.31.
Formátum: DVD, BD, 3D BD

Scooby-Doo és Batman - A bátor és a vakmerő
 Kalandozz együtt Batman és Scooby-Doo társaságában ebben az egész estés történetben!
Keresd DVD-n!
 
Megjelenés: 01.31.
Formátum: DVD


 

 
Betöltés...