Februári DVD/BD megjelenések

2018.01.22 11:22
Geostorm
Februárban is sok-sok újdonsággal várunk Titeket! Csatlakozzatok Grimbuszhoz és a haverokhoz és mentsétek meg Mogyorországot, vagy ha inkább a pónik birodalmába nyargalnál, hajrá, hisz Ponyville is  megmentésre szorul. Ismerd meg Óriásláb fiát, eredj egy titokzatos terrorista nyomába és akadályozd meg az űrvihart, mielőtt mindenkit elsöpörne a Föld felszínéről.
 
Részletes februári megjelenéseink:
 
A mogyoró-meló 2.
„NAGYON CUKI” – Ráti József, Index.hu
 
Grimbusz és a haverok újra akcióba lendülnek, mikor kiapadhatatlan éléstáruk a levegőbe repül, ők pedig kénytelenek kivisszatérni a Szabadság parkba. Mókusunknak esze ágában sincs hosszasan elidőzni a természet lágy ölén, de már épp kezdene hozzászokni a megváltozott körülményekhez, mikor kiderül, hogy a város kapzsi polgármestere azt tervezi, hogy Grimbuszék régi-új otthona helyén egy vidámparkot húz fel. Ezt pedig a banda nem hagyhatja szó nélkül. Összefognak hát a park többi állatával, hogy szembeszálljanak a polgármesterrel, és megmentsék Mogyorországot. Keresd DVD-n!
 
Megjelenés: 02.07.
Formátum: DVD

 
Amerikai bérgyilkos
„KIROBBANÓ, LEBILINCSELŐ, FRENETIKUS.” - Kevin Steincross, FOX TV
 
Az AMERIKAI BÉRGYILKOS Mitch Rapp (Dylan O’Brien), a CIA különleges terroristaelhárító ügynökének felemelkedéséről szól, akit a hidegháborús veterán Stan Hurley (Michael Keaton) képez ki megállíthatatlan gyilkológéppé. Irene Kennedy (Sanaa Lathan), a CIA igazgatóhelyettese aztán megbízza a párost egy civil és katonai célpontok ellen intézett véletlenszerű támadássorozat kivizsgálására. A trió hamarosan felfedezi az erőszak mögötti kapcsolatot, és egy török ügynökkel (Shiva Negar) kiegészülve egy titokzatos terrorista (Taylor Kitsch) nyomába erednek, akit szemlátomást személyes bosszú vezérel egy olyan küldetés végrehajtásában, melynek végzetes következményei lehetnek. Keresd Blu-rayTM-en DVD-n!
 
Megjelenés: 02.07.
Formátum: Blu-rayTM, DVD

 
My Little Pony: A film
„Igazán varázslatos kaland” – Mike Reyes, CINEMABLEND
 
Mikor sötét erők fenyegető árnya borul Ponyville-re, hat kicsi póni összefog, és kalandos útra indul Equestria földjén túlra, hogy megmentsék szeretett otthonukat. Útközben sok-sok új barátra lelnek, és megannyi fordulatos kalandban részesülnek a méltán népszerű rajzfilmsorozat szellemes és látványos filmváltozatában.  Keresd DVD-n!
Megjelenés: 02.21.
Formátum: DVD

 
Óriásláb fia
A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja.
Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak, és nemhogy hihetetlenül gyorsan fut, de még az állatok nyelvén is tud beszélni. Ám a családi boldogságot hamar megzavarja az Óriásláb nyomában járó gonosz tudósok felbukkanása. Most Adamen a sor, hogy újdonsült barátaival összefogva megmentse bajba jutott apukáját. Keresd DVD-n!
 
Megjelenés: 02.21.
Formátum: DVD
 

 
Űrvihar
„FÖLDRENGETŐ!” - Scott Carty, ABC TV
Miután több egymást követő természeti katasztrófa veszélybe sodorja a Földet, világunk vezetői összeülnek, hogy közös erővel létrehozzanak egy globális szatellit-rendszert, melynek segítségével irányításunk alá vehetjük az időjárást. Most azonban valami nagyon elromlott: a Föld védelmére létrehozott rendszer támadni kezdi azt, és egyre kisebb az esély arra, hogy megtalálják a valódi veszélyforrást, mielőtt kitörne az űrvihar, és mindenkit elsöpörne a Föld felszínéről.
EXTRA (magyar felirattal) Blu-rayen és DVD-n:
  • A VÁLASZOK NYOMÁBAN: Dean Devlin rendező felidézi az Űrvihar elkészüléséhez vezető utat.
 
 
EXTRÁK (magyar felirattal) Blu-ray:
  • A VÁLASZOK NYOMÁBAN: Dean Devlin rendező felidézi az Űrvihar elkészüléséhez vezető utat.
  • EGY NEMZETKÖZI ESEMÉNY: A szereplők és a színészek az Űrvihar mögött álló globális összefogásról mesélnek.
  • TOMBOLÁS: Így valósították meg az ökológiai katasztrófát szupermodern vizuális effektusok és technológia segítségével.
 
Megjelenés: 02.21.
Formátum: 3D Blu-rayTM, Blu-rayTM, DVD

 
Betöltés...