Hírek

Interjú az Annabelle 2. rendezőjével, David F. Sandberggel

2017.12.14 13:49
Láttad, ahogy az elátkozott baba életeket tesz tönkre. Most a Démonok között alkotói meginvitálnak egy borzongató rémálomra, amely megmutatja, hogy honnan ered a rém. Néhány évvel kislányuk tragikus halálát követően egy babakészítő és felesége befogad az otthonukba egy bezárt árvaházból érkező apácát és hat fiatal lányt. Úgy tűnik, hogy imáik meghallgatásra leltek, ám a rég hallott gyerekzsivajt hamarosan sikoltozás váltja fel, ahogy az új vendégek a démon által megszállt Annabelle célpontjává válnak.
 
Az Annabelle 2. december 6-i megjelenése kapcsán David F. Sandberg rendezővel készítettünk interjút. Ha érdekelnek a film kulisszatitkai, mindenképp itt a helyed!


Hogy közelítette meg az Annabelle 2. - A teremtés forgatását?

D.F.S.: A módszerem nem különösebben különbözött attól, mint ahogy a Lotta Lostennel közös rövidfilmeket készítettük anno Svédországban. Mindig arra hagyatkoztunk, hogy a helyszín alakítsa az elmesélt történetet. Ezúttal Jennifer Spence személyében volt egy fantasztikus díszlettervezőm, aki elképesztő módon inspirált. Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de azt akartam, hogy a film helyszínét jelentő ház is fontos karakter legyen. Olyan volt, mint egyfajta purgatórium: a szereplők nem tudták elhagyni.
 

Mi alapján építették fel a házat?

D.F.S.: A kezdeti jelenetekben azt akartuk, hogy a ház barátságos, vidám helynek hasson. A kint álló fára még digitális leveleket is rajzoltunk, hogy ezáltal a ház még rusztikusabbnak, otthonosabbnak tűnjön. De miután eléri a tragédia az Anthony LaPaglia és Mirando Otto által alakított Mr. és Mrs. Mullinst, azt akartam, hogy a ház olyan legyen, mintha elhagyta volna az élet. A fák immáron kopaszok és ijesztőek legyenek, a sivatagos környezetnek köszönhetően maga az épület már-már pokolinak tűnjön. Belepte a por, izzik a forróságtól, és nincs már benne élet. Egyszerűen halott. Ütött-kopottnak akartam ábrázolni – főleg a tapétát. Leginkább Mullinsék hálószobáján akartam érzékeltetni az elmúlást: az ágyhoz kötött Esther Mullins itt töltötte az elmúlt néhány évet, és a szobával együtt ő is rothadásnak indult.

 
Mrs. Mullins kicsit olyan, mint egy rejtőzködő szörnyeteg, ugyanis a film nagy részében nem láthatjuk őt teljes egészében, és nem is tudjuk, mi vár minket, mikor végre megpillantjuk. Élvezte, hogy ezáltal feszültséget teremtett?

D.F.S.: Azt akartam, hogy a nézők a lehető legtovább morfondírozzanak azon, hogy mi rejtőzhet Mrs. Mullins maszkja mögött. Jó sok ideig tartott megtervezni azt a maszkot. Az első tervek jobbára sebhelyekről szóltak, de aztán rájöttünk, hogy a nézők pont ezt várnák tőle. Azt akartam, hogy a maszk elfedjen minden olyan sérülést, ami démoni eredete miatt soha nem tudott begyógyulni.
 

Annabelle dizájnját már az első film megalapozta, de a folytatásban alkalma nyílott arra, hogy bemutassa a kialakulásának különböző szakaszait. Ez hogy jelentkezett a baba megformálásában?

D.F.S.: Annabelle nem megszállt verziója úgy néz ki, mint egy egyszerű tárgy. De amint megszállják, a szeme megtelik élettel. A maszkokért és sminkekért felelős ADI ezt nagyon ügyesen oldotta meg. Mikor ellátogattam hozzájuk, láttam náluk egy általuk készített gorillát és néhány szörnyeteget, és mindegyiknek olyan volt a tekintete, mintha odabent egy-egy ember rejtőzött volna. Azt mondtam nekik, hogy ugyanezt szeretném Annabelle-től. Mikor ez a baba rád néz, az olyan érzés, mintha lenne valami a tekintete mögött, többé már nem tűnik egyszerű tárgynak.
 

Miranda Otto azt nyilatkozta, hogy ő nem akart ott lenni a forgatáson, mikor Annabelle is ott van, mert úgy érzi, hogy a baba figyeli őt. A fiatalabb színészek hogy reagáltak rá?

D.F.S.: Szerintem nem volt vele különösebb bajuk, habár azt bevallották, hogy ijesztően néz ki. Leginkább a Charlotte nővért alakító Stephanie Sigmant akasztotta ki a baba. Nem akarta kézbe venni, és ha lehetett, kerülte őt. Mi több, hallotta, hogy az első film forgatásán egy pap megáldotta a helyet, ezért azt kérte, hogy a mi díszleteink is legyenek megáldva. Így is történt.

 
Hogy kommunikált a fiatal színésznőkkel, akik a Mullins házba érkező árvákat játszották? Jó néhány igen ijesztő, mi több, zavarba ejtő eseményt is át kellett élniük a történet során.

D.F.S.: Mindnyájan profik voltak, és soha nem okozott nekik gondot az, hogy kihívást jelentő vagy ijesztő jelenetekben játszanak. A legfiatalabb színésznő, a mindössze 8 éves Samara Lee nagy horror-rajongó. Mikor arról beszélgettem vele, hogy ugyanúgy hívják, mint egy híres horror-széria főszereplőjét, azonnal tudta, miről van szó [A kör című filmről], mi több, kiderült, hogy róla nevezték el. Samara kedvenc rendezője James Wan, aki a Démonok között-filmeket dirigálta, és mikor a második rész megérkezett a mozikba, Samara elsőként nézte meg azt. A felolvasás során Anthony LaPaglia megkérdezte tőle, hogy szerinte nem túl ijesztő-e a forgatókönyv, mire csak annyit mondott: „Nem. Már nyolcéves vagyok.” Samara minden ijesztő jelenetben szerepelni akart.
 

A zene nagyon sokat hozzátesz a filmhez. Most először dolgozott nagyzenekari kísérettel?

D.F.S.: Igen, és fantasztikus élmény volt. A rézfúvósok nagyon sokat hozzátesznek az ijesztő pillanatok hatásosságához, és volt egy különálló próbánk a vonósokkal, melynek során különböző, furábbnál furább hangok és dallamok eljátszására ösztönöztük őket. Ezek közül nagyon sok visszaköszön a filmből is. Néhány olyan is, amit máskülönben egy zenész nem játszana el attól félve, hogy kárt tesz a hangszerében.
 

Milyen hatást vár a nézőktől, ha megnézik az Annabelle 2.: A teremtést?

D.F.S.: Az a legjobb, amikor beülök egy nézőkkel teli terembe, és a film megtekintése közben három különböző, egymást követő érzést tapasztalok meg a részükről. Az első a várakozás, amikor azt suttogják, hogy „Hú, most mi jön?” vagy „Ne, csak abba a szobába ne menj be!”, aztán mikor jól megijednek, végül pedig amikor jókat nevetnek egymáson, amiért olyan látványosan megijedtek. Ezt a három érzést várom most is.
 

 Amíg vársz a második részre, addig nézd újra az Annabelle első részét és a többi horrorfilmet is!

 

Interjú a Samuel Mullinst alakító Anthony LaPagliaval

2017.12.14 13:49
Láttad, ahogy az elátkozott baba életeket tesz tönkre. Most a Démonok között alkotói meginvitálnak egy borzongató rémálomra, amely megmutatja, hogy honnan ered a rém. Néhány évvel kislányuk tragikus halálát követően egy babakészítő és felesége befogad az otthonukba egy bezárt árvaházból érkező apácát és hat fiatal lányt. Úgy tűnik, hogy imáik meghallgatásra leltek, ám a rég hallott gyerekzsivajt hamarosan sikoltozás váltja fel, ahogy az új vendégek a démon által megszállt Annabelle célpontjává válnak.
 
Az Annabelle 2. december 6-i megjelenése kapcsán a Samuel Mullinst alakító Anthony LaPaglia színésszel készítettünk interjút. Ha érdekelnek a film és a karakter kulisszatitkai, mindenképp itt a helyed!A történet melyik része volt önre a legnagyobb hatással?

A.LP: Még soha nem csináltam korábban horrorfilmet, és az Annabelle 2. - A teremtésben egy teljesen új színészi eszköztárat kellett bevetnem. Emellett nagyon tetszett, hogy a történetnek hitchcocki jellege volt, azaz a terror leginkább pszichológiai benne. És ezzel együtt is rémületes. Mikor megnéztem a rendezőnk, David Sandberg előző filmjét, az Amikor kialszik a fényt, azonnal tudtam, hogy ő képes lesz jól elmesélni ezt a történetet. Továbbá a 14 éves lányom imádja a horrorfilmeket. Általában nem érdekli, hogy épp milyen filmet forgatok, de amikor A teremtést forgattam, pont rákérdezett, és mikor megtudta, hogy miről van szó, nagyon izgatott lett. Végre valami olyat csinálok, ami neki is tetszik.
 
 
Meséljen nekünk egy kicsit a karakteréről, Samuel Mullinsról! Ki ő, amikor először találkozunk vele a történetben, és kivé lesz a későbbiekben?
 
A.LP: Samuel igazi kétkezi munkás – egy babakészítő. Nagyra értékelem ezt a fajta munkát, ugyanis az apám gépészként dolgozott Olaszországban. Mikor először találkozunk Samuellel, idilli életet él. Aztán egy csapásra megfosztják tőle. Évekkel később a feleségével együtt egyfajta purgatóriumban élnek. A nő arca eltorzult, és mindkettejük életéből hiányzik az öröm. Ezért úgy döntenek, hogy befogadnak néhány árvát, akiknek nincs hová menniük. Samuel abban bízik, hogy a gyerekzsivaj segít a feleségén.
A ház jól visszaadja azt, ami a Mullinsékkal történt. Olyan, mint egy időkapszula: a tragédia óta semmi sem változott. Érezhetően pusztulásnak indult, mint ahogy Samuel is kezd leépülni. És mikor a gyerekek beköltöznek a házba, ahelyett hogy felvidítanák őt, inkább arra a tragédiára emlékeztetik, ami a rettegést elhozta az életébe. Samuelnek van egy szörnyű titka, amiről azt reméli, hogy soha nem derül ki. Megtört emberi lélek ő, aki ha szeretne is közelebb kerülni a lányokhoz, nem hiszem, hogy képes lenne rá.
 
 
Apaként milyen érzés volt olyan helyzetben játszani, melyben fiatal karakterek komoly veszélybe kerülnek?
 
A.LP: Szülőként az ember mindent másképp lát. És néha bizony ez ijesztőbb bármely filmnél. Az embernek előre kell gondolkodnia, és mindent alaposan meg kell fontolnia. A lányom és a barátai mindent olyan gyorsan csinálnak. Elmennek egy buliba, és mire észbe kapnál, hívnak egy Übert, és már odébb is álltak valahová máshová. És én még csak arról sem tudtam, hogy egy 14 évesnek is lehet Über Accountja.
 
 
Milyen érzés volt egy olyan szerepet eljátszani, melyben rá kellett ijesztenie gyerekszínészekre?
 
A.LP: Mikor valaki az iránt érdeklődött, hogy megy a forgatás, mindig csak annyit mondtam: „Minden tök szuper. Egész nap gyerekeket ijesztgetek.” Valójában nem szeretek gyerekeket ijesztgetni, de ennél a filmnél úgy döntöttem, hogy nem barátkozom össze az ifjú színésztársaimmal, hogy távolságtartó leszek, így könnyebb volt eljátszani azokat a jeleneteket.
 
 
Történt valami szokatlan vagy váratlan a forgatáson?
 
A.LP: Az egyik jelenetben, melyben mindenféle szörnyűség történik Samuellel, kicsit túlbuzgó voltam, aminek az lett a vége, hogy a földön kötöttem ki – a nadrágom meg szétnyílt a fenekemnél. Szépen feltápászkodtam, és csak annyit mondtam a stábnak: „Egy felnőtt férfinek nem ilyesmivel kéne keresnie a kenyerét.
 
 
Milyen érzés volt együtt dolgozni Miranda Ottóval, aki a feleségét játssza?
 
A.LP: Évekkel ezelőtt együtt dolgoztam Miranda apjával, és még gyerek volt, amikor először találkoztam vele. Az évek során pedig többször is találkoztunk, és sokat beszélgettünk, így aztán régi ismerősként köszöntöttük egymást, ami szuper érzés volt.

 
Miranda Otto azt mondta, hogy nem szeretett úgy játszani, hogy Annabelle is ott van, ugyanis úgy érzete, hogy figyeli őt. Önnek is voltak ilyen érzései?
 
A.LP: Engem egyáltalán nem zavart a baba, de nagyon tetszett, ahogy megcsinálták. Bizonyos fényviszonyok között egy bohócra hasonlított, más fényviszonyok között pedig úgy festett, mint aki valami gonoszságra készül.
 
 
Volt önnek bármiféle természetfeletti élménye?
 
A.LP: Egyszer történt velem valami, amit nem nagyon tudok megmagyarázni. A húszas éveimben járhattam, és egy 16. emeleti apartmanban éltem. Az akkori barátnőm odament az ablakhoz, mire én ráordítottam, hogy „Tűnj el onnan!” Természetesen túlreagáltam a dolgot, de mivel furdalt a kíváncsiság, rákérdeztem az épület portásánál, hogy történt-e bármi szokatlan a lakásban, ahol élek. Kiderült, hogy kb. tíz évvel korábban egy ott élő nő kiugrott az ablakon.


 

Az Annabelle 2. - A teremtést megtalálod a többi horrorfilmmel együtt az alábbi képre kattintva!

 

Interjú a Charlotte nővért alakító Stephanie Sigman színésznővel

2017.12.14 13:48
Láttad, ahogy az elátkozott baba életeket tesz tönkre. Most a Démonok között alkotói meginvitálnak egy borzongató rémálomra, amely megmutatja, hogy honnan ered a rém. Néhány évvel kislányuk tragikus halálát követően egy babakészítő és felesége befogad az otthonukba egy bezárt árvaházból érkező apácát és hat fiatal lányt. Úgy tűnik, hogy imáik meghallgatásra leltek, ám a rég hallott gyerekzsivajt hamarosan sikoltozás váltja fel, ahogy az új vendégek a démon által megszállt Annabelle célpontjává válnak.
 
Az Annabelle 2. december 6-i megjelenése kapcsán a Charlotte nővért alakító Stephanie Sigman színésznővel készítettünk interjút. Ha érdekelnek a film és a karakter kulisszatitkai, mindenképp itt a helyed!

 
Mikor először találkozott az Annabelle 2. - A teremtés alkotóival, hogy mutatták be önnek a filmet? Összekötötték azt a Démonok között univerzummal?

S.S: Peter Safrannal [a producerrel] találkoztam először. Azt hiszem, Charlotte nővér karaktere eredetileg amerikai lett volna – én mexikói vagyok. Emlékszem, hogy Peter a következőt mondta: „Mikor megnéztem a meghallgatásra beküldött felvételedet, tetszett, hogy annak ellenére, hogy egy gyerekhez beszéltél, nagyon természetesnek tűntél.” Azt hiszem, a legtöbb színész túl komolynak próbálja lefesteni az apácákat. De Peter azt mondta, hogy Charlotte nővérnek vidámnak kell tűnnie: mosolyognia, nevetnie, viccelődnie kell. Végtére is hat gyerekkel él együtt. Azt hiszem, Peter ezt mind meglátta bennem.
Ismertem már a Démonok közöttet, mielőtt jelentkeztem volna az Annabelle 2-re. Az anyám nem nagyon néz horrorokat, de egy nap felhívott és azt mondta: „Elmentem a moziba a barátaimmal, és láttunk egy nagyon érdekes filmet.” Ez a film a Démonok között volt. Nagyon tetszett neki. Szerintem még a nem horror-rajongók is nagyra tartják ezt a filmet, mivel a története nem csak magával ragadó, de okos is. Az alkotók nagyon keményen dolgoztak azért, hogy egy az egyben megvalósíthassák azt, amit elképzeltek, és nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek az univerzumnak. 

 
Személy szerint mit tart a legfélelmetesebbnek?
 
S.S: Leginkább a halált, és hogy elveszítsem azokat, akiket szeretek. Más szóval az élet végességét. Annak ellenére, hogy a halál elkerülhetetlen, azért elég ijesztő. De nincsenek fóbiáim – legalábbis remélem.
 
 
Történt bármi ijesztő a forgatáson?
 
S.S: Eléggé meg voltam rémülve. Beszéltem a családommal, akik mélyen hívők, és arra kértek, hogy ne csináljam meg a filmet. A nagymamám azt kérdezte: „Miért nem szerepelsz inkább egy vígjátékban vagy egy szerelmes filmben?” Mire én azt feleltem: „Nagyi, ez a film nagyon izgalmas. Szerintem meg fogod szeretni.” El kellett nekik magyaráznom, hogy a filmben látható dolgok nem igaziak. Ennek ellenére mégis nagyon féltek attól, hogy a filmben látható szellemek és erők kárt tesznek bennem.
A felvételek során mindenhová magammal vittem a Bibliámat. Csak a biztonság kedvéért. Továbbá megkértem Peter Safrant, hogy kérjen áldást a forgatási helyszínekre, mivel úgy hallottam, hogy a Démonok között-filmek esetében is ezt tették a forgatások előtt.
 
 
Ez hogy nézett ki a gyakorlatban?
 
S.S: A producerek ugyanazt a papot hívták meg, mint aki a Démonok között forgatási helyszíneit is megáldotta. Bejött Annabelle szobájába, kinyitotta a Bibliáját, és azt mondta: „A Gonosz nem szereti, ha leleplezik.” Én magamban azt gondoltam: „Jézus Mária!”  Ezt követően a pap elkezdett imádkozni, és szentelt vizet locsolt szerteszét a szobában. A baba is kapott rendesen. Azt mondtam a producereknek, hogy addig nem vagyok hajlandó hozzáérni ahhoz a babához, amíg meg nem áldják. Tudom, őrültségnek hangzik, de szükségem volt erre. A gyerekszínészek persze kinevettek, mivel ők semmitől sem félnek. Simán játszottak és viccelődtek a babával, a rendezőnknek meg ez különösen tetszett, ugyanis ő is nagyon szereti azt a babát. Mikor a munka véget ért, felajánlottak nekem egy szuvenírt a forgatásról, amit köszöntem szépen, de nem kértem.
 
 
Összebarátkozott valakivel a fiatal színészek közül, akik az árvaházból jött lányokat alakították?
 
S.S: Igen! Az egyik legjobb dolog ebben a filmben az, hogy összebarátkozhattam ezekkel a lányokkal. Próbálok velük minél gyakrabban összefutni. Teljesen profik, ugyanakkor csodálatos emberek: rengeteget tanulhattam tőlük. A lányok nagyon keményen dolgoztak ezen a filmen, és szerintem fantasztikusan játszanak. Le a kalappal előttük!

 
A hosszú munkanapok után csináltak-e valamit közösen, hogy egy kicsit kiengedjenek?
 
S.S: A lányok fagyizni akartak meg mindenfélét játszani. Rengeteg új játékot tanultam meg a forgatáson. Nagyon jó érzés volt kiengedni. Egyszer egész este együtt pizzáztunk és sütiztünk. Jól elvoltunk. Azt hiszem, odabent én is csak egy gyerek vagyok.
 
 
Milyen érzés volt először látni az Annabelle 2. - A Teremtést?
 
S.S: A menedzsereimmel együtt néztem meg a filmet, akik úgy be voltak tojva, hogy majd felugrottak a székükről. De a legmeglepőbb dolog az volt, hogy a film végére már én is be voltam rezelve, pedig pontosan tudtam, hogy mi fog történni. Nem értettem, miért féltem, de aztán leesett: azért, mert ez egy jó film!
 

  Az Annabelle 2. - A teremtést megtalálod a többi horrorfilmmel együtt az alábbi képre kattintva!


 

Bosszúállók: Végtelen háború előzetes

2017.12.11 08:35
Miközben a Bosszúállók és szövetségeseik folytatják a világ megóvását a nagyobb fenyegetésekkel szemben, az új veszély a kozmosz árnyékából közeleg: Thanos. Egy intergalaktikus hírhedt zsarnok, kinek célja az, hogy összegyűjtse mind a hat Végtelen Követ, a felfoghatatlan hatalom eszközeit, és felhasználja őket a valóság egészének átírására. Mindaz, amiért a Bosszúállók eddig harcoltak, ehhez a pillanathoz vezettek – a Föld és a létezés sorsa még sosem volt bizonytalanabb.
 
A Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét most magyar szinkronnal tekintheted meg:
 

 
2018 tavaszán ragadj le Te is a mozivászon előtt!
 
Addig is válogass kedvedre Marvel termékeink közül!

Decemberi DVD/BD megjelenések

2017.11.17 15:45
Decemberben a téma a sorozatok és Christopher Nolan körül forog. Érkezik többek között a Halálos fegyver és a Westworld 1. évada DVD-n, és jön a nagysikerű Trónok Harca sorozat 7. évada, most Blu-ray™ steelbook változatban is. Továbbá érkezik a legendás Christopher Nolan legújabb filmje, a Dunkirk, Blu-ray™ digibookban és 4K UHD-n is. De nincs még vége a 4K kiadványtárnak, hiszen hat további Nolan-film is elérhető lesz UHD változatban!


Részletes decemberi megjelenéseink:

Halálos fegyver 1. évad
A Halálos fegyver eszeveszett akció, humor és dráma tökéletes keverékével dolgozza fel a klasszikus filmsorozatot, és veti be újra annak ikonikus párosát. Mikor a gyásszal megbirkózni képtelen ex-kommandós Maritn Riggs (Clayne Crawford) Kaliforniába költözik, hogy új életet kezdjen, a tapasztalt Roger Murtaugh-t (Damon Wayans) kapja társul, aki épp egy közel halálos szívroham után tért vissza a Los Angeles-i Rendőrség kötelékébe. Riggs a következményekkel nem törődve veti magát a tűzvonalba, és ezzel azonnal konfliktusba keveredik a szabályokhoz görcsösen ragaszkodó Murtaugh-val. Az első néhány autós üldözést, robbanást és lövöldözést követően azonban mindketten elkezdik felismerni a másikban rejlő értékeket, és mindenek előtt azt, hogy ketten együtt mire képesek. Feltéve, ha Riggs nem öleti meg őket előbb! Keresd DVD-n!

EXTRÁK:

 • BŐVÍTETT (CENZÚRÁZATLAN) PILOT
 • VADONATÚJ KISFILM: HALÁLOS FEGYVER – ÚJRATÖLTVE
 • KIMARADT JELENETEK
 • BAKIPARÁDÉ
Megjelenés: 12.06.
Formátum: DVD

Westworld 1. évad
Jonathan Nolan és Lisa Joy felügyeletével készült ez a lenyűgöző televíziós sorozat, amely sötét történetet mesél a mesterséges intelligenciáról és a bűn evolúciójáról. Legmélyebb fantáziák válnak valóra abban a hatalmas kiterjedésű vadnyugati világban, melynek látogatói óriási pénzeket fizetnek azért, hogy készséges androidok társaságában olyan emberekké válhassanak, akikről mindig is álmodtak. De a színfalak között valami nagyon nem stimmel... Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris és Anthony Hopkins főszereplésével a Westworld első évadának 10 epizódja olyan szórakozást kínál, ami semmivel sem összevethető. Keresd díszdobozos DVD változatban!

EXTRÁK:
 • Valóra váltani az álmot: Az első hét a Westworld forgatásán
 • A főcím megalkotása
 • A zene, mint kulcs
 • Bakiparádé
 • Üdvözlünk Westworldben
 • A történet szövése
 • Meghívás a forgatásra
 • A sorozatról
 • A Mesterséges intelligencia realitása
 • Nagy pillanatok
Megjelenés: 12.06.
Formátum: DVD díszdoboz

  
Trónok Harca 7. évad
MEGÉRKEZETT A HOSSZÚ, HIDEG TÉL. Hét magával ragadó epizódjával az utolsó előtti, 7. évad emberek és seregek évek óta várt találkozásáról mesél. Az évad elején Daenerys Targaryen, oldalán Tyrion Lannisterrel, a frissen kinevezett segítőjével, valamint makulátlanokból álló seregével, dothraki és vas-szigeteki szövetségeseivel, no meg három sárkányával végre Westeros irányába hajózik. Miután látványosan legyőzte Ramsay Boltont, és ezzel visszaszerezte Derest, Havas Jonnak szemlátomást sikerült egyesíteni az erőket északon. Királyvárban az örökösök és ellenségek nélkül maradt Cersei Lannister pedig végre elfoglalhatta a Vastrónt. De miközben mindhárman új szövetségek vagy konfliktusok elé néznek, a Mások élőhalottakból álló serege egyre inkább azzal fenyeget, hogy elsöpörje az útból ezeket az apró emberi csetepatékat, és feleméssze az egész birodalmat. Keresd DVD-n különleges csomagolásban, Blu-ray™-en és Blu-ray™ steelbookban!
 

Trónok Harca 7. évad Blu-ray™ steelbook illusztráció

A BÓNUSZ LEMEZ: HÓDÍTÁS ÉS LÁZADÁS (kivéve a Blu-ray™ steelbook változatban)
A Trónok harca: Hódítás és lázadás a Westerost megformáló események eddig soha nem látott animációs történetét meséli el.

EXTRÁK:
 • A KÉPZELETTŐL A VALÓSÁGIG: A MŰVÉSZETI OSZTÁLY TITKAI
 • TŰZ ÉS ACÉL: WESTEROS LEROHANÁSÁNAK MEGALKOTÁSA
 • AUDIOKOMMENTÁROK
BLU-RAY™ EXKLUZÍV EXTRÁK
 • ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
 • TÖRTÉNETEK ÉS HÁTTÉR: Ismerd meg Westeros és Essos mítoszát a sorozat karaktereinek különböző szemszögéből!
Megjelenés: 12.06.
Formátum: DVD, Blu-ray™, Blu-ray™ steelbook

  
Trónok Harca 1-7. évad DVD gyűjtemény
 
HÉT NAGYSZERŰ ÉVADON KERESZTÜL RIVALIZÁLTAK WESTEROS NAGY HÁZAI A VASTRÓN BIRTOKLÁSÁÉRT, ÉS AZOK SZÁMÁRA, akiknek A feje a helyén maradt, jutalma még sosem volt nagyobb. GEORGE R. R. MARTIN NAGY SIKERŰ REGÉNYe alapján, az emmy® díjas sorozat a tisztelet magaslatáról, a romlottság mélységéig kalauzol el, miközben minden fél a vagyon, hatalom és bosszú szomjával tör előre. Ahogy a tél és a holtak serege egyre közelebb ér, vajon ki él addig, hogy megnyerje a trónok harcát?

A BÓNUSZ LEMEZ: HÓDÍTÁS ÉS LÁZADÁS
A Trónok harca: Hódítás és lázadás a Westerost megformáló események eddig soha nem látott animációs történetét meséli el.

Megjelenés: 12.06.
Formátum: DVD gyűjtemény

 
 Dunkirk
„AZ ÉV LEGERŐTELJESEBB FILMJE.” - Stephanie Zacharek, TIME
400.000 EMBER NEM TUDOTT HAZAJUTNI, EZÉRT A HAZA JÖTT EL ÉRTÜK.
A LEGENDÁS CHRISTOPHER NOLAN (Csillagok között, Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyívű akció thriller Fionn Whitehead, Kenneth Branagh, Mark Rylance és Tom Hardy főszereplésével. A történet szárazföldön, tengeren és a levegőben bontakozik ki, és arra a több százezer brit és szövetséges katonára összpontosít, akik Dunkerque partjainál ragadtak, miközben az ellenség marka egyre szorosabbra zárult körülöttük. Odafenn Spitfire típusú repülők szállnak szembe az ellenséges gépekkel, miközben több száz kisebb hajó indul el Anglia partjairól többnyire civil legénységgel a fedélzeten, hogy életük kockáztatásával kimentsék a francia partoknál rekedt katonákat – vagy legalábbis egy részüket. Keresd a különböző változatokat december 6-tól!

Dunkirk Blu-ray™ digibook illusztráció

EXTRÁK (magyar felirattal): (kivéve az 1 lemezes DVD változatban)
Csatlakozz Christopher Nolan rendezőhöz és stábjához ezen a nagyívű úton, melynek célja az volt, hogy újra megvalósítsák Dunkerque csodáját! Különleges kamerákkal, innovatív effektusokkal, korabeli hajókkal és repülőkkel, valamint sok-sok színésszel és statisztával felvértezve a filmesek elképesztő kihívások elé állították magukat, hogy egy akkurátus, autentikus és szívszorítóan izgalmas filmélményt hozzanak létre.

Megjelenés: 12.06.
Formátum: DVD, 2 lemezes DVD, Blu-ray™, Blu-ray™ steelbook, Blu-ray™ digibook, 4K UHD

 
 Annabelle 2. - A teremtés
„AZ ÉV LEGJOBB HORRORFILMJE.” - NBC-TV
Láttad, ahogy az elátkozott baba életeket tesz tönkre. Most a Démonok között alkotói meginvitálnak egy borzongató rémálomra, amely megmutatja, hogy honnan ered a rém. Néhány évvel kislányuk tragikus halálát követően egy babakészítő és felesége befogad az otthonukba egy bezárt árvaházból érkező apácát és hat fiatal lányt. Úgy tűnik, hogy imáik meghallgatásra leltek, ám a rég hallott gyerekzsivajt hamarosan sikoltozás váltja fel, ahogy az új vendégek a démon által megszállt Annabelle célpontjává válnak. Keresd Blu-ray™-en és DVD-n!

Blu-ray™ EXTRA (magyar felirattal):
 • A DÉMONOK KÖZÖTT UNIVERZUM: Áss a mélyére a Démonok között univerzumnak, és pillants bele a soron következő filmbe, Az apácába!
 • HORROR RÖVIDFILMEK: PÁNIK A PADLÁSON és A KOPORSÓ (eredeti nyelven): Két rövidfilm, melyek az Annabelle 2.: A teremtés inspirálták
 • KIMARADT JELENETEK – KISFILM
 • RENDEZŐI KOMMENTÁR
 • És sok minden más!
Megjelenés: 12.06.
Formátum: DVD, Blu-ray™

CHRISTOPHER NOLAN FILMJEI 4K UHD VÁLTOZATBAN DECEMBER 13-TÓL!
Tökéletes választás karácsonyra!
 


A tökéletes trükk 4K UHD
Van olyan titok, amiért ölni is érdemes? Christopher Nolan rendező (Batman: Kezdődik!, Mementó) lebilincselő, misztikus thrillerében Hugh Jackman és Christian Bale rivális bűvészeket alakítanak, akik halálos ellenségekké válnak, és a legsötétebb trükköktől sem riadnak vissza, hogy felülmúlják egymást. Scarlett Johansson játssza azt a színpadi asszisztenst, aki egyszerre áldozat és résztvevő a két férfi vetélkedésében. Zseniális mellékszereplők (Michael Caine, David Bowie). Csavaros történet. Megdöbbentő végkifejlet. A tökéletes trükköt nem elég egyszer megnézni. Jól figyeljen!

EXTRÁK (magyar felirattal):
 • A rendező naplója: A tökéletes trükk – Christopher Nolan mágikus filmtrükkjei
 • A tökéletes látványvilág: filmfotók, jelmezek és díszletek, képek a forgatásról és poszterek
Megjelenés: 12.13.
Formátum: 4K UHD

  
Eredet 4K UHD
Christopher Nolan, a világhírű rendező nemzetközi sztárokkal forgatta ezt a sci-fi akciófilmet, amely a világ számos pontján és az álmok birodalmában játszódik. Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) a legjobb az extrakció művészetében: a legféltettebb titkokat is képes ellopni az emberek elméjéből, miközben álmodnak. E tudás az ipari kémkedés egyik legkeresettebb szereplőjévé tette, ám elszakította szeretteitől, és folyamatos menekülésre kényszeríti. Most visszakaphatja régi életét, ha teljesít egy lehetetlennek látszó feladatot, és nem ellop, hanem elültet valaki fejében egy gondolatot. Ha Cobb és csapata sikerrel jár, ez lehet a tökéletes bűntény. Ám profizmusuk és a legalaposabb tervezés sem készíthette fel őket arra a veszélyes ellenfélre, aki mintha minden lépésüket előre tudná. És akiről egyedül Cobbnak lehetett sejtése...

EXTRÁK (magyar felirattal):
 • Maximális extraktorélmény – Járd be a film eredeti világát, és tudd meg, hogyan tervezte és valósította meg a film meghatározó jeleneteit Christopher Nolan, Leonardo DiCaprio, valamint a többi színész és alkotó!
 • Álmok: A tudatalatti mozija – Létezhet, hogy az álmok világa teljes értékű párhuzamos valóság? Joseph Gordon-Levitt és vezető tudósok az álomkutatások meghökkentő eredményeit ismertetik
 • Eredet: A Cobol-meló – Teljesen animált képregény-előtörténet: Ismerd meg a film kezdetéhez vezető eseményeket
 • Részletek 5.1-ben Hans Zimmer izgalmas filmzenéjéből
 • Fókuszpontok
 • Képgaléria
Megjelenés: 12.13.
Formátum: 4K UHD

 
Csillagok között 4K UHD
Christopher Nolan (Eredet, A sötét lovag trilógia) rendezésében érkezik ez a nagyhatású film, amely egy csapatnyi felfedezőről szól, akik az emberiség történetének legfontosabb küldetésére indulnak. Az Oscar®-díjas Matthew McConaughey játssza Coopert, a pilótából lett farmert, aki kénytelen hátrahagyni családját és a haldokló Földet, hogy egy veszélyes expedíció élére állva a galaxis legtávolabbi pontjára utazzon, és kiderítse, hogy a csillagok között van-e jövője az emberiségnek.

TÖBB, MINT HÁROM ÓRÁNYI EXTRA, TÖBBEK KÖZÖTT:
 • Egy csillagközi út megtervezése – Eredetek, hatások, narratív elgondolások
 • Forgatás Izlandon: Miller bolygója/Mann bolygója – Két teljesen különböző világ létrehozása egyetlen országban
 • Látnivalók az égbolton – Hogy teremtették meg valódi trükkökkel az űrutazás illúzióját
 • Miniatűrök az űrben – Ismerje meg a filmben használt nagyméretű modelleket
 • ÉS MÉG SOK MÁS!
Megjelenés: 12.13.
Formátum: 4K UHD


Batman – Kezdődik 4K UHD
MIUTÁN AZ EGÉSZ VILÁGOT KÖRBEUTAZVA azt kutatta, hogy szálljon harcba az igazságért, Bruce Wayne visszatér Gotham City-be, és szabadjára engedi alteregóját, Batmant, aki erejét, intellektusát és ultramodern fegyvereit bevetve küzd meg a gonosszal.

EXTRÁK (magyar felirattal):
 • Batman – Kezdődik az utazás: Kreatív koncepciók, előkészületi munkák és Batman szerepének kiosztása.
 • A test és lélek átalakítása: Lásd, hogy alakult át Christian Bale Batmanné!
 • Gotham City tündöklése: Légy szemtanúja Gotham City, a denevér barlangja és a Wayne-rezidencia megalkotásának!
 • A fekete köpeny: Így készült Batman ruhája.
 • Tank – Az új Batmobile: A Batmobile újraálmodása.
 • A felfedezés útja: A forgatás első hete elhagyatott, zord izlandi helyszíneken.
 • Gotham City megmentése: Miniatűrök, számítógépes és praktikus effektusok a magasvasút-jelenethez.
 • ÉS MÉG SOK MÁS!
Megjelenés: 12.13.
Formátum: 4K UHD


A sötét lovag 4K UHD
BATMAN TOVÁBB HARCOL a szervezett bűnözéssel, ebben Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent segíti. Közben Joker, a zseniális bűnöző káoszba taszítja Gothamet, ami egyre inkább arra kényszeríti Batmant, hogy átlépje a határvonalat az igazságszolgáltatás és az önbíráskodás között.

A FILM BLU-RAY™-EN FÓKUSZPONTOKKAL
 • Gotham tabuk nélkül: Egy világ születése – Christopher Nolan rendező és alkotótársai feltárják a film hátterében rejlő hihetetlen aprólékos tervezést, többek között a kaszkadőrök munkáját, az IMAX® technológiával forgatott jeleneteket, Batman jelmezét, a Batpodot... és még sok minden mást!
EXTRÁK (magyar felirattal):
 • High-tech Batman – Hihetetlen felszerelési tárgyak
 • Batman maszk nélkül: A sötét lovag lélektana – Bruce Wayne pszichéje és Batman világa valódi pszichoterápia segítségével
 • Gotham Hírek – A gothami kábeltévé hírműsorának hat adása
 • A galériák – Joker kártyái, látványtervek, plakáttervek, képek a forgatásról, előzetesek és tévéreklámok (eredeti nyelven)
Megjelenés: 12.13.
Formátum: 4K UHD


A sötét lovag – Felemelkedés 4K UHD
NYOLC ÉVVEL AZ UTÁN, HOGY BATMANNEK NYOMA VESZETT az éjszakában, egy ravasz macskajelmezes betörő és Bane, a kegyetlen terrorista feltűnése arra kényszeríti Bruce Wayne-t, hogy visszatérjen száműzetéséből.

TÖBB MINT HÁROM ÓRÁNYI EXTRA (magyar felirattal):
 • A BATMOBIL: Nézd meg most először együtt mind az öt Batmobilt! Tudj meg mindent Batman fegyverarzenáljának legfantasztikusabb darabjairól, miközben végig követheted a technológiai csoda és a kulturális ikon születését és fejlődését.
 • A LOVAG VÉGE: Részletes bemutatása annak, hogyan készítette el Christopher Nolan és alkotógárdája a sötét lovag legendáját lezáró, grandiózus A sötét lovag – Felemelkedést.
 • ÉS MÉG SOK MÁS!
Megjelenés: 12.13.
Formátum: 4K UHD
 

WoT - I. Morphelo Bajnokság

2017.11.02 17:09
Október 21-22. között került megrendezésre a World of Tanks I. Morphelo Bajnokságának döntője, a WOTINFO rendezésében, ahová szponzorként mi is ellátogattunk.
 
Forrás: wotinfo.hu
 
A Bajnokságon összesen 28 csapat vett részt és versenyzett a fantasztikus nyereményekért és a Bajnokság vándorkupájáért, melynek emléktábláján kaptak helyet a nyertesek nevei.

A WoT mellett tombola játékon is részt vehettek a versenyzők, melyet a Pro Video is támogatott egy értékes nyeremény felajánlásával.

Az eseményről egy összefoglaló videó is készült, mely remekül tükrözi a kiváló hangulatot és versenyszellemet:
 
 


A teljes képgalériát ITT nézheted meg!
 
Forrás: wotinfo.hu, I.Morphelo Bajnokság Döntő

Novemberi DVD/BD megjelenések

2017.10.18 09:46
Novemberre óriási hírrel készülünk: A Szívek szállodája: Egy év az életünkből végre megjelenik DVD-n, méghozzá Lorelai és Rory eredeti szinkronhangjával! A kétlemezes DVD-n a sorozat négy 90 perces epizódját találod, melyek egy évet, azaz négy évszakot – Tél, Tavasz, Nyár, Ősz – ölelnek fel, amit a sorozat eredeti alkotói írtak és rendeztek, Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino.
De a gyerekek is örülhetnek, hiszen Villám McQueen is érkezik, jön a Verdák 3. DVD-n és három filmes DVD gyűjteményben!


Részletes novemberi megjelenéseink:

Batman Kétarc ellen
 Dobjunk fel egy érmét, és lássuk, mi lesz a véged, Batman! Mikor egy szerkezet - amely arra hivatott, hogy a bűnözők fejében megszüntesse a gonoszságot - elromlik, Gotham City kerületi ügyésze, Harvey Dent átalakul a szörnyen eltorzult fejű és elméjű Kétarccá! Ehhez jön még a Joker, Pingvin és Rébusz által keltett bűnözési hullám, és Batman és Robin talán ezúttal végleg alulmarad. Vajon a Macskanő által nyújtott segítő mancs talpra állíthatja majd hőseinket, és segíthet nekik abban, hogy meghiúsítsák Kétarc szörnyű tervét? Kiderül ebben a lélegzetelállító nagy kalandban! Olyan legendás színészek közreműködésével, mint Kétarc szerepében William Shatner, valamint Adam West, Burt Ward és Julie Newmar, ez a vadiúj DC animációs film tuti minden Batman-rajongót levesz majd a lábáról! Keresd a legújabb DC rajzfilmet DVD-n!
 
EXTRA (magyar felirattal):

 • Bepillantás a DC Univerzum két egész estés animációs filmjeibe
 
 
LEGO Batman - A film és LEGO Kaland DVD gyűjtemény
 A két szupi-szuper LEGO film most egy gyűjteményben érkezik!
 
LEGO KALAND
A legeslegelső egész estés LEGO®-mozifilm főhőse Emmet, az átlagos, szabálykövető, tökéletesen hétköznapi LEGO®- minifigura, akit tévedésből roppant különleges személyként azonosítanak, és azt hiszik, rajta áll vagy bukik a világ sorsa. Hirtelen nagyszabású küldetésen találja magát egy csapat idegen társaságában: meg kell állítaniuk egy elvetemült zsarnokot. Emmet számára azonban ez a feladat egy kissé túl nagy falat…
 
LEGO® BATMAN - A FILM
Ugyanazzal az őrületes tempóval felvértezve, mint ami A LEGO®-kalandból is világszenzációt csinált, az eredeti csapat önjelölt vezetője, LEGO® Batman most saját egész estés kalanddal tér vissza. De Gotham óriási változások elé néz, és ha Batman meg akarja akadályozni Jokert a hatalomátvételben, akkor fel kell hagynia ezzel az „egyedül dolgozom” mizériával, és együtt kell működnie másokkal, no meg talán az sem ártana, ha egy kicsit, egy icipicikét felengedne.
 
Keresd DVD-n a kétlemezes gyűjteményt!
 
 
 
Verdák 3.
Az arrogáns nagymenő Vihar Jackson vezetésével olyan áramvonalas és vadiúj versenykocsik jelennek meg a pályán, melyek egyszerűen állva hagyják a legendás Villám McQueent, aki aztán hamarosan a partvonalra szorul. Hogy ismét formába lendüljön, ahhoz szüksége lesz Cruz Ramirez, a lelkes fiatal edző segítségére, továbbá fel kell idéznie magában Hudson Hornet tanításait, és még az sem ártana, ha a sors is mellé állna. Vidd haza a nagysikerű sorozat harmadik felvonását, amely tele van felejthetetlen karakterekkel és lélegzetelállító pillanatokkal! Keresd a Verdák 3. DVD-t és a Verdák 1-3. DVD gyűjteményt!

EXTRÁK:
 • Lou
 • Miss Fritter versenysulija (magyar hanggal)
 • Audiokommentár Brian Fee rendező, Kevin Reher producer, Andrea Warren társproducer és Jay Ward kreatív rendező közreműködésével
 
 
Az Igazság Ligája: Az új küldetés
Darwyn Cooke díjnyertes képregénye alapján készült ez a lenyűgöző animációs kalandfilm, amely leleplezi az Igazság Ligája eredetét. A hidegháború okozta paranoia miatt Superman, Batman és Wonder Woman is a kormány célkeresztjébe kerül, és csak a lehető legsúlyosabb veszély képes arra kényszeríteni őket, hogy olyan újoncokkal kiegészülve, mint a Villám, Zöld Lámpás és a Marsi Embervadász, együttesen vegyék fel a harcot a Föld megmentése érdekében. Ezzel a vadonatúj különleges kiadással te is belevetheted magad a nagyívű kalandba, amely megmutatja, hogy a Föld legnagyobb bajnokai hogy hozták létre a világ valaha volt leghatalmasabb szövetségét! Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):
 • Retro Action Cool: Darwyn Cooke története
 • Szuperhősök egyesülve!: Az Igazság Ligája történelme
 • A végzet légiója: Hogy épül fel egy szupergonosz?
 • Képregényes kommentár: Tisztelgés Az új küldetés előtt; Audiokommentárok (eredeti nyelven)
 • Bepillantás a DC Universe következő animációs filmjébe

 
 
Kipörgetve
„Okosabb és menőbb, mint bármelyik Halálos iramban” – Stephen Dalton, The Hollywood Reporter
Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett Foster (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak.  Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől, ám egy vártalan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos arra utasítja a srácokat, hogy fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók erre egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek. Keresd Blu-ray™-en és DVD-n!
 

Atomszőke

Szexi, kőkemény szórakozás.” – Sara Stewart, New York Post
Az Oscar®-díjas Charlize Theron őfelsége titkos szolgálatának leghalálosabb ügynökét játssza ebben az elképesztő akciójeleneteket felvonultató thrillerben. Lorraine Broughtont (Theron) a hidegháborús Berlinbe küldik, ahol aztán minden eszét, ügyességét és vonzerejét be kell vetnie ahhoz, hogy kézre kerítsen egy felbecsülhetetlen értékű dossziét, amire igen sokan pályáznak. Miközben körülötte forradalom van készülőben, Broughtonnak agyafúrt árulókon és rendíthetetlen bérgyilkosokon kell keresztülverekednie magát az év legtökösebb akciófilmjében, melyben olyan színészek bukkannak fel, mint James McAvoy, Sofia Boutella és Toby Jones. Keresd Blu-ray™-en és DVD-n!
 

Szívek Szállodája – Egy év az életünkből
Végre! Itt a tökéletes karácsonyi ajándék!

A Szívek szállodája: Egy év az életünkből végre megjelenik DVD-n ráadásul szinkronosan! Az új évad visszavisz kedvenc nosztalgikus kisvárosodba, Stars Hollow-ba, ahol a kávé-imádó, gyorsan-beszélő anya-lánya duó mindennapjaiba nyerhetsz betekintést.
Közel tíz évvel az eredeti sorozat vége után járunk. Lorelai még mindig a Szitakötő szállót vezeti (és úgy issza a kávét, mint mások a vizet), közben Rory már 32 éves és nagy sikereket ért el munkájában. Míg Rory a munkával küzd, Lorelai a saját problémáit próbálja megoldani, Emily pedig elhunyt férjét, Richard-ot gyászolja. Emily élete nagy változáson megy keresztül, hisz mióta megözvegyült, nem tudja mihez is kezdjen. Richard halála miatt Emily és Lorelai kénytelen rendezni viharos viszonyukat, ami a sorozat kezdete óta nem nagyon változott.

Évekkel az eredeti sorozat vége után és 6 millió eladott DVD-vel, a Szívek szállodájának továbbra is elképesztően hűséges rajongói vannak. Hatalmas öröm, hogy most kiadhatjuk ezt a DVD-t, így a rajongóknak végre teljes lehet a gyűjteményük. (…) Bizonyára hiányolni fogjuk szeretett barátainkat Stars Hollow-ból, de ezzel a kiadvánnyal újra és újra átélhetjük kedvenc sorozatunk befejezését.”- mondta Rosemary Markson, a WBHE TV marketing vezetője.

A Szívek szállodája: Egy év az életünkből november 29-én MAGYAR SZINKRONNAL érkezik, méghozzá Lorelai és Rory eredeti szinkronhangjával! A kétlemezes DVD-n a sorozat négy 90 perces epizódját találod, melyek egy évet, azaz négy évszakot – Tél, Tavasz, Nyár, Ősz – ölelnek fel, amit a sorozat eredeti alkotói írtak és rendeztek, Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino.

Szinkronosan érkezik az új Szívek szállodája sorozat!

2017.10.16 15:13
Végre! Itt a tökéletes karácsonyi ajándék!
A Szívek szállodája: Egy év az életünkből végre megjelenik DVD-n ráadásul szinkronosan!
 
Az új évad visszavisz kedvenc nosztalgikus kisvárosodba, Stars Hollow-ba, ahol a kávé-imádó, gyorsan-beszélő anya-lánya duó mindennapjaiba nyerhetsz betekintést.
 
 
Közel tíz évvel az eredeti sorozat vége után járunk. Lorelai még mindig a Szitakötő szállót vezeti (és úgy issza a kávét, mint mások a vizet), közben Rory már 32 éves és nagy sikereket ért el munkájában. Míg Rory a munkával küzd, Lorelai a saját problémáit próbálja megoldani, Emily pedig elhunyt férjét, Richard-ot gyászolja. Emily élete nagy változáson megy keresztül, hisz mióta megözvegyült, nem tudja mihez is kezdjen. Richard halála miatt Emily és Lorelai kénytelen rendezni viharos viszonyukat, ami a sorozat kezdete óta nem nagyon változott.
 
„Évekkel az eredeti sorozat vége után és 6 millió eladott DVD-vel, a Szívek szállodájának továbbra is elképesztően hűséges rajongói vannak. Hatalmas öröm, hogy most kiadhatjuk ezt a DVD-t, így a rajongóknak végre teljes lehet a gyűjteményük. (…) Bizonyára hiányolni fogjuk szeretett barátainkat Stars Hollow-ból, de ezzel a kiadvánnyal újra és újra átélhetjük kedvenc sorozatunk befejezését.”- mondta Rosemary Markson, a WBHE TV marketing vezetője.
 
A Szívek szállodája: Egy év az életünkből november 29-én MAGYAR SZINKRONNAL érkezik, méghozzá Lorelai és Rory eredeti szinkronhangjával!
A kétlemezes DVD-n a sorozat négy 90 perces epizódját találod, melyek egy évet, azaz négy évszakot – Tél, Tavasz, Nyár, Ősz – ölelnek fel, amit a sorozat eredeti alkotói írtak és rendeztek, Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino.
 

Az új évad megjelenéséig nézd újra a korábbi hét évadot! Kattints az alábbi képre, és gyűjtsd össze a hiányzó darabokat:
 
 
 

Októberi DVD/BD megjelenések

2017.09.25 11:43
Októberben a gyerekeké a főszerep, hiszen megannyi fantasztikus Disney mesével készülünk, melyek hosszú idő után újra elérhetővé válnak. Emellett két új gyűjteménnyel is kedveskedünk: a kalandoroknak a Nemzet Aranya gyűjtemény, míg a lelkes musical rajongóknak a High School Musical gyűjtemény érkezik.
A Gilmore lányok rajongóinak pedig nagyszerű hírrel szolgálhatunk: a Szívek Szállodája eddigi hét évada új, vékony tokos csomagolásban jön DVD-n!


Részletes októberi megjelenéseink:
 

DC Justice League: Action S1 P1
Szupererők egyesüljetek!
Kövesd nyomon Az Igazság Ligáját úgy, ahogy eddig még soha! A tempó szélsebes, az akció lélegzetelállító, a poénok pedig nonstop repkednek! A Liga állandó tagjai, Superman, Batman és Wonder Woman mellé olyan folyamatosan cserélődő szövetségesek és ellenfelek garmadája csatlakozik, mint John Constantine, Zod és a Láplény. Jól figyelj, mert a veszély méretétől függetlenül az Igazság Ligája mindig készen áll! A kisebb kalandokat olyan sztárok közreműködésével keltették életre, mint Kevin Conroy, Mark Hamill, James Woods és Patton Oswalt. Egy biztos: pislogni sem lesz időd, ha benevezel a DC Justice League Action-jére! Keresd a legújabb DC animációs sorozatot DVD-n!
 
 
A Robinson család titka
Életed nagy kalandja vár rád a Disney szellemes új kalandfilmjében, A Robinson család titkában, amely egy egészen új világot tár fel tele csodákkal és meglepetésekkel. Csatlakozz te is Lewishoz, az éles eszű ifjú feltalálóhoz, aki egy időutazós nagy kalandra indul, hogy megtalálja jövendőbeli családját. 2037-ben találja magát, ahol a rappelő békák és a szemüveges kutyák legalább annyira mindennaposak, mint a beszélő dinoszauruszok. És ebben a fantasztikus világban döbben rá arra Lewis, hogy a jövő sorsa az ő kezébe került, de egyedül nem képes azt megmenteni: minden segítségre szüksége lesz az elbűvölően dilinyós Robinson család részéről, akik megtanítják arra, hogy soha nem szabad feladni az önmagunkba vetett hitet. Irány a jövő A Robinson család titka különleges változatával, amely tele van soha nem látott extrákkal, többek között egy vadiúj játékkal, kimaradt jelenetekkel és sok minden mással!
Keresd DVD-n ezt a felejthetetlen utazást!
 
EXTRÁK:

 • Kimaradt jelenetek – Találd ki, mit vágtak ki, és miért! (magyar felirattal)
 • Találmányok, amelyek megváltoztatták a világot – Ismerj meg valódi nagy gondolkodókat, akik megváltoztatták a világot (magyar felirattal)
 • Családi csoda 5000: A családfacsata – Segíts Lewisnak, mielőtt a családja teljesen törlődik (magyar hanggal)
 • Videoklippek: Rob Thomas: “Little Wonders”; Jonas Brothers: “Kids of the Future”
 • A Robinsonék feltalálása – Kövesd nyomon a film születését a tervektől a megvalósításig (magyar felirattal)
 • Audiókommentár – Stephen Anderson rendező, valamint egy különleges vendég közreműködésével (magyar felirattal)
 
 
A mentőcsapat
Teli magasra törő kalandokkal és ellenállhatatlan bájjal, A MENTŐCSAPAT két bátor kisegér izgalmas utazását követi nyomon a végeláthatatlan mocsárvidékre, hogy megmentsék Pennyt, az elveszett árvát. Az izgalmak akkor kezdődnek, mikor Bernard, a visszahúzódó, de talpraesett kisegér és hu társa, Miss Bianca egy palackra bukkan benne Penny üzenetével. Mivel mindketten tagjai a Mentősegély társaságnak, ezért azonnal felkerekednek, hogy kiszabadítsák Pennyt a gonosz Madame Medúza karmaiból, akinek azért van rá szüksége, hogy megszerezzen neki egy felbecsülhetetlen értékű gyémántot. Mindenekelőtt azonban Bernardnak és Biancának ki kell szabadulnia Medúza két házi krokodiljának fogságából, hogy aztán egy helyi szitakötő tájékozódó készségének hála végre Medúza titkos fészke felé vegyék az irányt! Keresd DVD-n!

EXTRÁK (magyar felirattal):
 • Vízi madarak – Walt Disney-kaland az élővilágról
 • A három vak muskétás – animációs kisfilm
 • A varázssüveg – animációs kisfilm
 • „Someone’s Waiting For You” – Karaoke
 
 
Mentőcsapat a kenguruk földjén
Bernard és Bianca, a híres nyomozó egérpáros visszatért!
Ezúttal a távoli Ausztráliából érkezik a segélyhívás: elraboltak egy kisfiút, Cody-t! A két kis detektív a hír hallatán nem késlekedik sokáig, és az Albatrosz Légitársaság segítségével azonnal útra kelnek az ötödik kontinens irányába. Természetesen az idegen országban sem maradnak segítők nélkül. Csatlakozik hozzájuk Jake, a sármos ausztrál erszényes egér, aki jól ismeri Ausztrália titkait. Együtt talán még időben rábukkannak Cody elrablójára, a gonosz vadászra, McLeach-re, aki a kisfiútól próbálja megtudni, hogy merre fészkel egy ritka sas... Keresd DVD-n!

EXTRÁK:
 • Így készült A Mentőcsapat a kenguruk földjén
 • Rövid animációs film Mickey-vel
 • Rövid animációs film Donalddal
 • Karaoke
 • Interaktív képeskönyv
 • Interaktív játék
 • További filmelőzetesek
 
 
A kőbe szúrt kard
A kőbe szúrt kard magával ragadó karakterei és a Disney-től megszokott Pazar animáció új oldaláról mutatják meg Arthur király ősi legendáját. Humor, látvány és varázslat találkozik ebben a klasszikus mesében, amely remek szórakozást nyújt életkortól függetlenül. Mikor szárnyra kap a hír, hogy Anglia királyának választják azt, aki képes kihúzni egy kőbe zárt kardot sziklabörtönéből, minden égtájról elkezdenek özönleni a jelentkezők, hogy aztán rendre elbukjanak. Ez a feladat egy visszahúzódó kis apródnak egyenesen teljesíthetetlennek tűnik, ám segítségére siet Merlin, a legendás varázsló, így aztán a fiú álma akár valóra is válhat.
Izgalmainak, lebilincselő történetének és szellemes pillanatainak hála A kőbe szúrt kard tökéletes választás az egész családnak! Keresd DVD-n!

EXTRÁK:
 • Lovag egy napra – kisfilm (magyar nyelven)
 • A bátor kis szabó – kisfilm
 • Zenei varázslat – kisfilm (magyar felirattal)
 • Higitus Figitus – kisfilm
 • Ez mozgatja a világot! – kisfilm
 
 
High School Musical Gyűjtemény
Kövesd végig Troy és Gabriella éveit a középiskolában a végzős bálon át az érettségiig!
A High School Musical DVD Gyűjteményben a fantasztikus musical sorozat mindhárom részét megtalálod!
A DVD gyűjtemény tartalma:
 • High School Musical
 • High School Musical 2.
 • High School Musical 3.
 

Nemzet Aranya Gyűjtemény
Ben Gates két részen keresztül kalandozik!
A Nemzet Aranya DVD Gyűjteményben a kalandos kincskeresés mindkét részét megtalálod!
A DVD gyűjtemény tartalma:
 • A Nemzet Aranya
 • A Nemzet Aranya 2.

 

Szívek Szállodája sorozat
A Gilmore lányok visszatérnek, ezúttal új csomagolásban. A közkedvelt Szívek Szállodája sorozat mind a hét évada most új, vékony tokos csomagolásban jön DVD-n!

7 dolog, amit biztosan nem tudtál a Salazar bosszújáról

2017.09.22 13:09
Üdv néktek, kalózok! Szeretnétek többet is megtudni A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújáról? Most, hogy mindjárt itt van a film DVD-megjelenése, előástunk néhány kincset érő infót a filmről, no meg kiszedtünk néhány izgi titkot a stábból és a szereplőkből.

 

A STÁB EGY EGÉSZ VÁROST FELÉPÍTETT A FILM KEDVÉÉRT!
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában látható fantasztikus helyszínek és díszletek világszerte lenyűgözték a nézőket, de azt tudtátok-e, hogy egy egész város díszletét felépítették a filmhez, egészen pontosan a bankrablós jelenethez? „A bankrabló jelenet forgatása elképesztő élmény volt” – vallja be Joachim Rønning, a film egyik rendezője. „Négy hónapig tartott a város felépítése, és szerintem a jelenet kedvéért három vagy négy bankot is megépítettünk. A bank egy igazi épület volt, amit kizárólag a film kedvéért húztunk fel. Lovak húzták végig egy korabeli városon, melyet az ausztráliai Aranyparton építettünk meg. Elképesztően büszkék vagyunk a végeredményre.”
 
A FIATAL JACK SPARROW MEGALKOTÁSA ALAPOSAN MEGIZZASZTOTTA A RENDEZŐKET!
Egy szellemes visszaemlékezés a filmben lehetővé tette a rajongók számára, hogy láthassák a fiatal Jack Sparrow-t a legendás Wicked Wench fedélzetén. Ezen a jeleneten az alkotók hónapokig dolgoztak. „A jelenetet Johnny Deppel vettük fel, mivel senki más nem lenne képes eljátszani Jack Sparrow-t” – meséli Espen Sandberg, aki Joachim Rønning oldalán rendezte a filmet. „Ezt követően több, mint egy évig azon dolgoztunk a számítógépek segítségével, hogy megfiatalítsuk a karaktert. Az eljárás azért tartott ilyen sokáig, mert a lehető legtökéletesebb eredményt akartuk elérni. Szerencsére Johnny már elég fiatalon betört a filmszakmába, ezért jó sok referenciaanyagunk volt a munkához. Rengeteg filmet megnéztünk a karrierje korai szakaszából! A jelenet kedvéért a hangján is változtatunk kellett. Magasabbra vettük, amit elég érdekes élmény visszahallani. Mikor Johnny megnézte az elkészült jelenetet, nagyon tetszett neki, amit látott.”
 

A GUILLOTINE-JELENETNEK VAN EGY KOMPUTER GENERÁLTA TITKA!
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában van egy izgalmas guillotine-jelenet, melyben Jack Sparrow majdnem elveszíti a fejét – de ennek a jelenetnek van egy fantasztikus titka is. „Ezt a jelenetet volt talán a legnehezebb leforgatni” – magyarázza Joachim Rønning. „Ugyanakkor erre a jelenetre vagyok a legbüszkébb a filmben. Elég csak belegondolnom abba, hogy zuhanyzás közben kitaláltam egy jelenetet, melyet hat hónappal később a szemem láttára láttam megvalósulni, és máris elönt a büszkeség. Az egész jelenet viszont azon állt vagy bukott, hogy Johnny Depp hajlandó-e beszíjazni magát egy guillotine-t formáló, forgó szerkezetbe – és ennek a szerkezetnek működnie is kellett, ugyanis nem volt olcsó mulatság a megépítése.” Mikor arról kérdezik, hogy a guillotine pengéje milyen anyagból készült, Joachim csak ennyit hajlandó mondani: „Legyen annyi elég, hogy a guillotine-jelenetet a film legvégén forgattuk, hogy ne legyen abból bajunk, ha véletlenül lecsapjuk Johnny fejét. Persze, csak viccelek: a penge nem műanyagból, fából vagy fémből készült. Ott se volt. Később adtuk hozzá CGI segítségével.”
 
GEOFFREY RUSHT EGY KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKKAL LEPTÉK MEG A FORGATÁS VÉGÉN!
Mikor a film forgatása véget ért, A Karib tenger kalózai egyik főszereplőjét, a Hector Barbossa kapitányt alakító Geoffrey Rusht egyik színésztársa egy különleges ajándékkal lepte meg. „A filmben két majom játssza el Barbossa kapitány kis szőrös kedvencét” – magyarázza az ausztrál színész. „Pablo és Chiquita: mindketten remek partnerek voltak. A forgatás végén Pablo fantasztikus búcsúajándékkal lepett meg, egy festménnyel, melyet ő maga készített. Gyönyörű munka. Mindörökké nagy kedvencem lesz. Pablo absztrakt expresszionizmust hallgat egy majomiskolában, de a festmény legjobb része mégis a mancslenyomat a sarokban. Pablo szignózta a művét. Így a festmény egy eredeti Pablo.”
 

FIGYELJÉTEK A REJTETT UTALÁSOKAT A FILMBEN!
Tartsátok nyitva a szemeteket, mikor újranézitek a filmet, ugyanis az tele van rejtett utalásokkal! „Rengeteg laza dolgot lehet találni a filmben” – vallja be Sandberg. „Ott van pl. az a visszaemlékező jelenet, melyben a fiatal Jack Sparrow-t láthatjuk. Vessetek egy pillantást a hajó nevére. Úgy hívják, hogy a The Wicked Wench (a Gonosz Némber), ami direkt utalás az eredeti Karib-tenger kalózai hullámvasútra. Abban pontosan így hívják azt a hajót, melyet a kikötő megtámadása során láthatunk. Egy másik vicces utalás egy Disznó Kelly nevű figura jelmezéhez kapcsolódik: a filmben látható jelmezét az eredeti, 60-as években kitalált Disneyland-látványossághoz készült rajzok egyike inspirálta.”
 
NEM FOGJÁTOK KITALÁLNI, MI BORÍTOTTA A VÍZALATTI JELENETEK DÍSZLETÉNEK PADLÓJÁT!
„Nagyon meggyőzőnek találtam a film díszleteit, főleg a fináléhoz felépített vízalatti helyszínt” – árulja el Jerry Bruckheimer, a film producere. „Elképesztő volt látni, hogy a látványtervért felelős csapat az egészet nulláról húzza fel. Emlékszem, ahogy először körbesétáltam a vízalatti jelenet díszletei között, és csak tátottam a számat. Lélegzetelállító korallokat és színjátszó növényeket láthattam. Fantasztikus volt. Általában nem szeretem lelőni a poént, már ami a mozivarázslatot illeti, de a tengerfenék aprószeműre őrölt gumiból készült. A stúdió padlóját apróra őrölt abroncsok borították – és mindenhová beférkőztek.
 
KEIRA KNIGHTLEY A FORGATÓKÖNYV SZERINT NEM SZEREPELT VOLNA A SALAZAR BOSSZÚJÁBAN!
Keira Knightley igazi meglepetésként tűnt fel a rajongók által közkedvelt Elizabeth Swann szerepében a film végén, és ezt a meglepetést az alkotók a forgatás során végig titokban tartották, ugyanakkor meglepő lehet, hogy a karakter a forgatókönyv szerint egyáltalán nem szerepelt volna a filmben. „Orlando Bloom benne volt a forgatókönyvben, de Keira nem” – vallja be Rønning. „Azonban amint elkezdtük a forgatást, rájöttünk, hogy rá is szükségünk lesz a történetünk elmeséléséhez. Némi telefonálgatással később megtudtuk, hogy Keira szeretne szerepelni a filmben, és nagyon rugalmas volt! Épp egy másik filmet forgatott Londonban, ezért odarepültünk, hogy az egyik szabadnapján felvegyük a jeleneteit. Nagyszerű nap volt, és nagyszerű volt ismét együtt látni Orlandót és Keirát is. Plusz egy szellemes, egyben rejtélyes zárójelenettel is gazdagabbak lehettünk, de ehhez végig kell néznetek a film feliratait is!”
 

Vidd haza Te is a Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját
szeptember 27-től DVD-n!

 
 

Olvass részletesebben a Zsivány egyes extráiról!

2017.09.12 13:56
„Az eddigi legjobb Star Wars” – Pete Hammond, Deadline
 
A rajongók bepillanthatnak a színfalak mögé az alkotók és a szereplők társaságában, hogy lebilincselő kulisszatitkokat fedezzenek fel az első önálló Star Wars film forgatásáról
 
A Lucasfilm Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet címmel bemutatja a következő nagyszabású kalandot, amely a messzi-messzi galaxisban játszódik. Vészterhes időket élünk, és egy szokatlan hősökből álló csapat alakul, hogy megszerezzék a Birodalom bolygópusztító fegyvere, a Halálcsillag terveit. A Star Wars univerzum eme kulcsfontosságú momentuma olyan átlagos embereket hoz össze, akik emberfeletti dolgokat visznek véghez, és ezáltal messze túlnőnek magukon.
 
BURBANK, Kalifornia (2017. 02. 24.) – A Lucasfilm által bemutatott Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, az első önálló Star Wars film, amely a Star Wars univerzumba és a filmrajongók szívébe is egyaránt belopta magát, ezzel minden idők hetedik legtöbb bevételt hozó filmje lett az Egyesült Államokban. A rajongók DVD-n és kétlemezes Blu-ray™-en is hazavihetik ezt a két Oscar©-™díjra jelölt, nagyívű kalandfilmet.
 
Eddig még soha nem látott Zsivány Egyes extrák invitálják a kulisszák mögé a rajongókat a film sokoldalú, fiatalos és lelkes alkotógárdája társaságában. Részletesen elmesélt történetek szólnak a film születéséről, a rejtett extrák pedig olyan tényeket lepleznek le, melyek könnyedén elkerülhették a nézők figyelmét a moziban.
 
A Blu-ray™ kiadványon a következő extrák lesznek megtalálhatóak:
 
 • Egy Zsivány ötlet – Tudd meg, hogyan született meg az ILM-nél dolgozó John Knollban a film alapötlete – és, hogy miért ez a tökéletes választás az első önálló Star Wars filmnek.
 • Jyn, a lázadó – Ismerd meg a Zsivány Egyes makacs, de leleményes túlélőjét, és tudd meg, milyen érzés volt Felicity Jones-nak életre kelteni őt a vásznon.
 • Cassian, a kém – Diego Luna beavat minket összetett és odaadó karakterébe, aki önzetlenségének, kitartásának és eltökéltségének hála hőssé lesz.
 • K-2SO, a droid – Fedezd fel, hogyan álmodták vászonra ezt az átprogramozott birodalmi droidot az első ötlettől kezdve a karakterdizájnon át az Alan Tudyk általi megformálásáig.
 • Baze és Chirrut, a Whillek őrzői – Ismerd meg közelebbről ennek a két nagyon különböző karakternek a kapcsolatát Jiang Wen és Donnie Yen, a két kínai szupersztár társaságában.
 • Bodhi és Saw: A pilóta és a forradalmár – Forest Whitaker és Riz Ahmed Saw Gerreráról, a megtört lázadó vezérről és Bodhi Rookról, a Birodalomból disszidált pilótáról elmélkednek.
 • A Birodalom – Ismerkedj meg veszélyes új birodalmi ellenfelekkel... és szembesülj újra minden idők egyik legikonikusabb gonosztevőjével!
 • A reményre építve: A Zsivány Egyes látványvilága – A filmkészítők egy teljesen új, de az eredeti trilógiából nem kilógó világ létrehozásának kihívásairól és izgalmairól mesélnek.
 • A hercegnő és a kormányzó – Tudd meg, hogyan keltették újra életre a vásznon a Star Wars: Egy új remény talpraesett, fiatal hercegnőjét és annak egyik legemlékezetesebb ellenfelét!
 • Epilógus: A történet folytatódik – A szereplők és az alkotók a Zsivány Egyes bemutatóját ünneplik, valamint előre tekintenek a még el nem mesélt Star Wars történetekre.
 • Zsivány kapcsolatok – Találj meg olyan rejtett extrákat és érdekességeket a film megtekintése közben, melyek még jobban elhelyezik a Zsivány Egyest a Star Wars univerzumban.

Vidd haza Te is a Zsivány egyes - Egy Star Wars történetet
Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en és DVD-n!

 
 

Leleplezzük A galaxis őrzői vol. 2. steelbookot!

2017.09.11 15:17
A galaxis őrzői vol. 2-ben visszatérnek az univerzum legelvetemültebb hősei. A Király Válogatáskazi #2 dallamaira hangszerelt történet a kozmosz határát felfedező csapat lélegzetelállító kalandjait követi nyomon. Az Őrzőknek – Űrlordnak (Chris Pratt), Gamorának (Zoe Saldana), Draxnek (Dave Bautista), Grootnak (Vin Diesel) és Mordálynak (Bradley Cooper) – meg kell küzdeniük azért, hogy szedett-vetett családjuk szét ne hulljon, miközben Peter Quill valódi eredetét is feltárják. Régi ellenségekből szövetségesek lesznek, és még a képregényoldalak klasszikus hősei is a segítségükre sietnek, mindeközben pedig a Marvel Moziverzum egyre nagyobbra és nagyobbra tágul.
 
A Blu-rayTM változattal megannyi EXTRA tartalomban lehet részünk (magyar felirattal):
 • Így készült A galaxis őrzői vol. 2.: Négyrészes dokumentumfilm egy rockalbum intenzitásával!
 • Legendás intró: James Gunn a karakterek történetének továbbgörgetéséről
 • Pokoli videoklip: David Hasselhoff: „Inferno” (eredeti nyelven)
 • Bakiparádé: Az őrzők nem csak a vásznon cukkolták egymást
 • Audiokommentár James Gunn rendező hathatós közreműködésével (eredeti nyelven)

Most pedig megmutatjuk nektek, milyen Csúcs-Groot-Szuper  lesz
A galaxis őrzői vol. 2. Blu-rayTM steelbook:
 


 

Szeptember 20-tól Te is hazaviheted a filmet Blu-rayTM steelbookban és DVD-n!

 
Addig is válogass kedvedre Marvel termékeink közül!

Interjú Chris Pratt-tel A galaxis őrzői vol. 2. DVD- és BD megjelenése kapcsán

2017.09.05 15:08
A galaxis őrzői vol. 2-ben visszatérnek az univerzum legelvetemültebb hősei. A Király Válogatáskazi #2 dallamaira hangszerelt történet a kozmosz határát felfedező csapat lélegzetelállító kalandjait követi nyomon. Az Őrzőknek – Űrlordnak (Chris Pratt), Gamorának (Zoe Saldana), Draxnek (Dave Bautista), Grootnak (Vin Diesel) és Mordálynak (Bradley Cooper) – meg kell küzdeniük azért, hogy szedett-vetett családjuk szét ne hulljon, miközben Peter Quill valódi eredetét is feltárják. Régi ellenségekből szövetségesek lesznek, és még a képregényoldalak klasszikus hősei is a segítségükre sietnek, mindeközben pedig a Marvel Moziverzum egyre nagyobbra és nagyobbra tágul.
 
A küszöbön álló DVD- és BD-megjelenés alkalmából leültünk beszélgetni Chris Pratt-tel, azaz Peter Quill/Űrlord megformálójával, hogy megtudjuk, milyen élmény volt leforgatni ezt az akciódús Marvel-kalandot.
 

A galaxis őrzői vol. 2. BD-változata tömve van exkluzív extrákkal, köztük négy törölt jelenettel. Mi a véleményed a kimaradt szcénákról?
Mikor kimaradt jeleneteket nézek, természetesen érdekesnek találom őket, de az is azonnal lejön, hogy miért hagyták ki őket a filmből. Nagyon ritkán futok bele olyan kimaradt jelenetbe, melyet látva azt mondom: „Tudjátok, mit? Ha ez a jelenet benne maradt volna a filmben, akkor a film sokkal jobb lett volna!” Persze, mindig nagy móka kimaradt jeleneteket nézni. Ugyanakkor ha én is egyike vagyok azoknak, akik a filmen dolgoztak, akkor én is érzek némi űrt, mikor várok egy jelenetet, amiről kiderült, hogy kivágták. Ilyenkor arra gondolok, hogy „Ó, a mindenit, de jó lett volna látni ezt a jelenetet!”
 

Neked A galaxis őrzői vol. 2. melyik kimaradt jelenete tetszett a legjobban?
Volt egy jelenet egy szoborral, amit kivágtak a filmből, és tökéletesen értem, hogy az a jelenet miért nem működött. Eredetileg Quill izgatottan várta volna a találkozást Egóval. A forgatókönyvben így szerepelt, de aztán az utóforgatások során úgy döntöttünk, hogy Quill legyen egy kicsit szkeptikusabb a találkozóval kapcsolatban, és hogy Gamorra segítsen változtatni a véleményén. Ezért aztán megváltoztattunk néhány dolgot, és az utóforgatások során mélyítettünk a történéseken, ezért aztán a szobros jelenet nem működött.
 

Elárulhatsz bármit ezzel a szobros jelenettel kapcsolatban?
Hogy elárulhatok-e? Nos, arról van szó, hogy Ego egy szoborcsoportot emelt a számunkra. Ennek központi alakja Űrlord, aki jóval nagyobb, mint a valóságban, mellette pedig a többi Őrző jóval kisebb. Quill ránéz, és azt mondja: „Tökéletes!” Nagyon vicces ez a jelenet, de amikor megdolgoztuk a sztorit, rájöttünk, hogy nem működik. Ugyanakkor izgalommal tölt el a tudat, hogy a nézők végre hamarosan láthatják. 
 

Peter Quill egy ikonikus Marvel szuperhős. Szerinted mi kell ahhoz, hogy valaki igazi hős legyen?
Egy igazi hős önzetlen. Egy igazi hős hajlandó feláldozni saját magát, az egészségét és a boldogságát másokért. Az igazi hős az, aki szó nélkül felölti az uniformisát, és elindul, hogy megvédje a hazát, megvédje a szomszédságot, vagy csak gyerekeket oktasson.
 


Neked ki a legnagyobb hősöd?
Ó, ember, nekem rengeteg hősöm van. De talán a legnagyobb a bátyám, Cully. Ő rendőrként dolgozik, és nagyon sokat segített a nevelésemben. Mindig megvédett, mindig gondoskodott rólam. Segített abban, hogy magabiztos legyek. Nagyon sokat köszönhetek annak, hogy testvérként gondoskodott rólam.
 

Ez fantasztikus...
És igaz. Nagyon szerencsés vagyok. Fantasztikus a családom. Van egy nagyszerű nővérem, egy nagyszerű anyám és egy nagyszerű apám – de különösen a bátyám óriási. Ő az én nagy hősöm!
 

Milyen más hősök vannak még az életedben?
Nagyra értékelem a hadseregben szolgáló férfiakat és nőket. Van néhány olyan barátom, akik a különleges erőknél szolgálnak, és akik megjárták már a poklok poklát – de soha nem hencegnének ezzel. Ők igazi profik, akik számtalan áldozatot hoztak már egy olyan ügyért, amiben hisznek.
 

Gyerekként Peter Quill legnagyobb hőse David Hasselhoff volt. Gyerekkorodban ki volt a legnagyobb hősöd?
Akkoriban Sylvester Stallone volt a példaképem. Imádtam a Rambót. Volt is egy Rambo-késem. Egy túlélőszett része volt. Imádtam Rambót. Imádtam az Első vért. Ezt neki is elmondtam A galaxis őrzői Los Angeles-i premierén. Muszáj volt elmondanom: a bennem rejlő rajongónak tartoztam ennyivel.
 

A galaxis őrzői vol. 2. forgatásán nem dolgoztatok együtt Stallone-nal?
Nekem nem volt közös jelenetem Sly-jal, de nagy örömömre szolgált, hogy találkozhattunk. Szürreális élmény volt először találkozni vele a premieren. Én is úgy viselkedtem, mint hasonló helyzetben mindenki más: kitört belőlem a rajongó. Az ember persze mindig megfogadja, hogy soha nem csinál ilyet, de csak úgy lehetsz igazán önmagad, ha elismered, hogy te is egy rajongó vagy. Ezt követően persze megpróbálod azonnal összeszedni magad, és továbblépni, művészként, filmalkotóként, színészként munkatársi viszonyt kialakítani a másikkal. Hogy két olyan ember legyetek, akik egyenlőként tekinthetnek egymásra. Nem mintha magamat egy szinten emlegetném Sly-jal.
 

Mennyire volt nehéz együtt dolgozni a példaképeiddel?
Ha rajongóként közelítesz meg valakit, akkor automatikusan bekategorizálod őket, de én nem szeretek senkinek sem a rajongója lenni, amikor együtt dolgozom vele. Rajonghatok a munkájáért, de fontosnak tartom azt, hogy ezt a dolgot minél előbb félretegyük, hogy egy kölcsönös tiszteletre alapuló, egészséges munkakapcsolatot tudjunk kialakítani egymással. Én így kezelem ezt a dolgot.
 

Egy másik ikon, aki feltűnt A galaxis őrzői vol. 2-ben, David Hasselhoff volt. Milyen élmény volt látni a Hoffot a forgatáson?
Elképesztő, haver. Fantasztikus volt! Őszintén megmondom neked, hogy szürreális élmény, de nagyon udvarias és kedves volt. Örült, hogy ott lehetett, mi meg azon örvendeztünk, hogy összejött a dolog. Óriási volt.
 

David Hasselhoffhoz képest Ego milyen apafigura?
Kiderült, hogy Ego egyáltalán nem olyan, mint Hasselhoff – de szerintem úgy nagy általánosságban elmondható, hogy senki sem olyan. Elég nehéz bárkinek is felnőni azokhoz az elvárásokhoz, melyeket olyasvalaki épít fel köré, aki nagyon vágyik arra, hogy olyan legyen, mint amilyennek elképzelték. Teljesen mindegy, hogy barátnőről, egy soha nem látott apáról vagy egy példaképről van szó: fejben már ilyennek meg olyannak képzeljük el őket, és ezekhez az elképzeléseknek egyszerűen képtelenek megfelelni. Főleg nem egy egoista bolygónak, ami felesküdött arra, hogy elpusztítja az univerzumot.
 


A zene kulcsfontosságú szerepet játszik A galaxis őrzői-filmekben. Neked mit jelent a zene?
Igazat beszélsz: a zene nagyon fontos szerepet tölt be ezekben a filmekben. Tudod, az a vicc, hogy rám a fény és a zene ugyanolyan nagy hatással van, de gyakorta elfeledkezem arról, hogy egy adott helyzet gyakorta jobbá tehető velük. Teszem azt, a feleségem hazajön, és felkapcsolja vagy éppenséggel leojtja a lámpákat, mire én: „Így sokkal jobb ez a szoba! Ez nekem miért nem jutott eszembe korábban?” Ugyanez a helyzet a zenével. Néha egyszerűen elfeledkezem arról, hogy berakjak valami zenét. Aztán egyszer csak valaki felrak valamit, mire én: „Imádom ezt a dalt! Miért nem raktam be zenét korábban?”
 

Milyen zenét szeretsz?
Nagyon bírom a countryt. Szeretem, de nem vagyok jó DJ, vagy valami ilyesmi. Rajongok a zenéért, de nem vagyok vele annyira közeli kapcsolatban, hogy ennyire értsek hozzá.
 

Ha te is felrakhatnál egy számot a Király Válogatáskazi #2-re, akkor melyik lenne az?
Szívesen felraknám rá Kenny Loggins Highway to the Danger Zone című számát. Szerintem Peter Quill nagy rajongója lenne a Top Gunnak. Pilótaként azt hiszem, elég rendesen beindítaná az a dal. Fejben jó párszor el is képzeltem, de talán kicsit túl színpadias lenne a dolog. De ki tudja, talán a harmadik filmbe belefér. Szerintem nagyon laza lenne.
 

A galaxis őrzői vol. 2. végén van egy vicces jelenet a tini Groottal. Beavatnál minket a részletekbe, és elárulnád, milyen élmény volt felvenni ezt a jelenetet?
Szerintem nagyon klassz kis jelenet lett. Jó sokban különbözik az eredetitől. Szerintem nagyon állat az az ötlet, hogy a kamasz Groot ennyire tapló. Most nem rémlik, hogy ez a feliratok utáni jelenet már a forgatókönyvben is szerepelt volna, vagy csak a helyszínen improvizáltuk, de érdekes élmény volt összehozni. Volt ott egy színész a helyszínen, aki eljátszotta Groot mozdulatait. Azt hiszem, Sean Gunn volt, de nem biztos. Olyan volt az a jelenet, mint egy pillantás a jövőbe, azt hiszem.
 
 
 

 Ha tetszett az interjú Chris Pratt-tel, nézd meg te is a filmet!
Szeptember 20-tól elérhető webshopunkban
Blu-rayTM steelbookban és DVD-n!

 
Addig is válogass kedvedre Marvel termékeink közül!

Szeptemberi DVD/BD megjelenések

2017.08.17 12:34
Szeptemberben akciót, kalandot és fenomenális látványt kínálunk! Érkezik a Marvel Moziverzum legújabb filmje, A galaxis őrzői vol.2, most Blu-rayTM steelbookban is! A Marvel szuperhősök mellett a DC sem marad el, a csodálatos amazon hercegnő Diana, azaz Wonder Woman rengeteg extra tartalmat hoz magával, többek között 4K UHD-n és 3D Blu-rayTM digibookban! Egy teljes szuperhős sereg is úton van, jön a DC Moziverzum 4 filmes DVD gyűjteménye, ahol Diana mellé csatlakozik Batman, Superman és a Suicide Squad is. A fantasztikus élmények után pedig bonts vitorlát Jack Sparrow kapitánnyal, és vágj neki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújának, majd a teljes ötfilmes gyűjteménynek!


Részletes szeptemberi megjelenéseink:
 
Batman és Harley Quinn

Egy nagyszájú vadóc, akinek van egy-két ütős lapja!
 

A legendás Bruce Timm történetéből készült ez a vadonatúj animációs film, amely újabb fejezetét tárja fel a DC Univerzumnak. Méregcsók és a Növényember, azaz Jason Woodrue könyörtelen kettőse megbízásából ellopnak egy titkos dossziét az A.R.G.U.S.-ból, minek következtében ismét fellángol a bűnözéshullám Gothamben. A Sötét Lovag és Éjszárny az elkövetők után vetik magukat, ám az ügy felgöngyölítéséhez egy igazi vadóc segítségét kell kérniük, méghozzá Harley Quinnét! Harley nem rég szabadult az Arkham Elmegyógyintézetből, és épp azon ügyködne, hogy gonoszkodástól mentes, normális életet éljen, ámde kénytelen ismét felölteni sztreccsruháját és bevetni éles nyelvét. Szóval, kösd fel a gatyódat, haver, Harley ismét akcióba lendül! Tele szédítő üldözéses jelenetekkel és kőkemény nehézfiúkkal, ez a film olyan akciódús kalandokat kínál, melyeket átélve talán még a mindig morózus Batman is azt mondaná, hogy ez aztán a nem semmi! Keresd a legújabb DC animációs filmet DVD-n!

 
EXTRA (magyar felirattal): Bepillantás a DC Univerzum következő egész estés animációs filmjébe

 
 A galaxis őrzői vol. 2.

„Az eddigi legviccesebb szuperhősfilm.” – Soós Tamás, Origo Filmklub
 

Told be a Király Válogatáskazi #2-t, és pörögj rá a Marvel Studios új filmjére, A galaxis őrzői vol. 2-re, melynek válogatott hősei az egész világűrt átívelő kalandra indulnak! Az Őrzőknek meg kell küzdeniük azért, hogy szedett-vedett családjuk szét ne hulljon, miközben Peter Quill valódi eredetét is feltárják. Régi ellenségekből szövetségesek lesznek, és még a képregényoldalak klasszikus hősei is a segítségükre sietnek, mindeközben pedig a Marvel Moziverzum egyre nagyobbra és nagyobbra tágul. Keresd Blu-rayTM steelbookban, DVD-n és DVD gyűjteményben az első rész szuper extráival!

 

BLU-RAY™ EXTRÁK (magyar felirattal):
A DISNEY ÁLTAL FELJAVÍTOTT HIGH DEFINITION KÉP ÉS HANG

 • Így készült A galaxis őrzői vol. 2.: Négyrészes dokumentumfilm egy rockalbum intenzitásával!
 • Legendás intró: James Gunn a karakterek történetének továbbgörgetéséről
 • Pokoli videoklip: David Hasselhoff: „Inferno” (eredeti nyelven)
 • Bakiparádé: Az őrzők nem csak a vásznon cukkolták egymást
 • Audiokommentár James Gunn rendező hathatós közreműködésével (eredeti nyelven)
 
 
Halálos fegyver 1. évad
Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragikus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat. – Port.hu
Keresd DVD-n!
 


Csápi, az óceán hőse

NAGY LEVEGŐ, ÉS IRÁNY A MÉLYSÉG!
Sok-sok évvel azután járunk, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberek elhagyták a Földet. Három vízalatti jó barát, Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla vígan éldegél varázslatos otthonukban, míg nem egy baleset elpusztítja azt. A közösség vezetője, Kraken fontos küldetéssel bízza meg a triót: nekik kell új hazát találni mindannyiuk számára. Csápiék neki is vágnak az ismeretlennek, és tengernyi kalandjuk során rémisztő ellenségekre és kedves barátokra egyaránt szert tesznek, közben pedig olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a Titanic roncsai vagy a jeges sarkvidék. De vajon meglelik-e új otthonukat ebben a végeláthatatlan nagy óceánban? Keresd DVD-n!

EXTRÁK:
 • A Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
 • Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével
 
 
Fény az óceán felett

„Lélegzetelállító” – Mara Reinstein, US Weekly
Tom Sherbourne (Michael Fassbender), a világítótoronyőr és felesége, a tűzről pattant Isabel (Alicia Vikander) boldog házasságban él egy viharverte, elhagyatott szigeten valahol Ausztrália partjainál. Gondtalan életük azonban hamarosan megváltozik, mikor Isabel rádöbben, hogy nem képes teherbe esni. Aztán egy nap egy mentőcsónakot mos partra a víz benne egy síró csecsemővel, a páros pedig egy olyan dilemmával szembesül, amely nem csupán az ő egész világukat rengeti meg, hanem egy idegenét (Rachel Weisz) is ebben a magával ragadó, szenvedélyes filmben, amely szerelemről, reményről és végzetes döntésekről regél. Keresd DVD-n!
 
 
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

„A legjobb Karib-tenger kalózai az első óta” - Hauschel Tamás, Player.hu
 
Kezdődik a végső kaland! A Disney és Jerry Bruckheimer bemutatja A Karib-tenger kalózai-széria ötödik felvonását, a hátborzongatóan izgalmas Salazar bosszúját. Bonts vitorlát Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) oldalán, akit halálos szellemtengerészek vesznek üldözőbe a félelmetes Salazar kapitány (Javier Bardem) vezetésével, aki sikeresen megszökött az Ördög Háromszögéből, és végezni akar mindenkivel, aki tengerre merészkedik – különösen Jackkel. Nem vitás, ebben a filmben óceánnyi kaland vár rád tele humorral, izgalommal és lélegzetelállító speciális effektusokkal! Keresd a DVD-t és az ötfilmes gyűjteményt!
 

Wonder Woman

„A WONDER WOMAN ÓRIÁSI!”- Rafer Guzman, NEWSDAY
Mielőtt Wonder Womanné vált volna, ő volt Diana, az amazon hercegnő, aki egy paradicsomi szigeten nevelkedett, ahol legyőzhetetlen harcossá képezték ki őt. Mikor egy amerikai pilóta a szigetre vetődik, és arról számol be, hogy a kinti világot szörnyű harcok sújtják, Diana felkerekedik és elhagyja otthonát, mert úgy érzi, hogy ő véget tud vetni a végső nagy háborúnak. A harcok során aztán felfedezi, mire képes igazán, és ekkor szembesül valódi sorsával is. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM steelbookban, 3D Blu-rayTM digibookban, Blu-rayTM-en, illetve egy- és kétlemezes DVD-n!

*TÖBB MINT 2 ÓRÁNYI EXTRA (magyar felirattal):
 • Epilógus: Etta küldetése
 • Fedezd fel a film titkait, amely olyan kalandot tárt elénk, ami méltó a DC legnagyobb harcosához!
 • Csatlakozz Patty Jenkins rendezőhöz, aki feledi a Wonder Woman legfontosabb és legizgalmasabb pillanatait!
 • Kimaradt jelenetek
 • Bakiparádé
 • És még sok más!
*kivéve az egylemezes DVD-n
 

DC Moziverzum 4 filmes DVD gyűjtemény
 
„A WONDER WOMAN ÓRIÁSI!”- Rafer Guzman, NEWSDAY
A DC Comics képregények alapján készült négy filmből álló DC Moziverzum DVD gyűjtemény szemkápráztató látványvilággal és hatalmas akciójelenetekkel kápráztatja el a nézőket!
A DVD gyűjtemény tartalma:
 • Wonder Woman DVD
 • Suicide Squad – Öngyilkos osztag DVD
 • Batman Superman ellen – Az igazság hajnala DVD
 • Az acélember DVD


 

Interjú a Doctor Strange rendezőjével, Scott Derricksonnal

2017.08.10 09:04
A Marvel Stúdió Doctor Strange-e, egy világhíres idegsebészről, Dr. Stephen Strange-ről szól (Benedict Cumberbatch), akinek élete örökre megváltozik, miután egy borzalmas autóbalesetben használhatatlanná válnak kezei. Amikor a hagyományos orvoslás cserbenhagyja, gyógyulása reményében felkeresi a kies Kamar-Taj-ot, azonban gyógyulás helyett titokzatos erőket fedez fel, és hatalmas mágussá válik, aki képes visszaverni a sötét erőket, melyek a világunk elpusztítására törnek.
 
A rejtélyes, ámulatba ejtő film már megjelent Blu-rayTM-en és DVD-n. A Blu-rayTM lemez több mint 80 percnyi extrát tartalmaz. A rajongók boldogan pillanthatnak be a színfalak mögé, miközben kivágott jeleneteket, könnyfakasztó bakikat láthatnak, emellett megnézhetik a második részét a szatirikus áldokumentumfilmnek, a Thor Csapatnak. Mindemellett tartalmaz egy audiókommentárt, valamint egy exkluzív betekintést a Marvel Univerzum jövőjébe.
 
Felkerestük Scott Derrickson rendezőt, hogy megismerjük gondolatait az eddigi legvarázslatosabb Marvel filmről.
 

Azelőtt is Doctor Strange rajongó voltál, hogy felkértek volna a film rendezésére?
Mindig is imádtam a Doctor Strange képregényeket. A képregény univerzumban Doctor Strange egy friss, pszichedelikus, spirituális szellőt jelentett, ami az érkezésével kitágította a képregények határait, legyen szó látványvilágról, vagy ötletekről, karakterekről. Egy olyan filmet akartam készíteni, ami ugyanezt tenné a Marvel Moziuniverzummal.
 
 
Hogyan változtak a film világával kapcsolatos elképzeléseid?
A világ Steve Ditko illusztrációival kezdődött, még a korai képregényekben. Stan Lee és Steve Ditko munkái gyakorlatilag a film bibliái voltak. Először azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan is tudnánk ezeknek az ábrázolásoknak legalább egy részét átemelni a vászonra. Ezt fontosnak tartottuk, hogy ezzel egy újszerű látványvilágot alkothassunk. Azok az ábrázolások a mai napig előre mutatóak és korszerűek. Emellett persze más képregényeket is szemügyre vettünk. Merítettünk a The Oath-ból az asztrál-síkon játszódó harchoz, azután elkezdtük kitolni a saját képzeletünk határait. Miféle más fura dolgokat tudnánk még tenni, amit soha ezelőtt nem láttunk széles vásznon? Ez volt a központi témánk; minden jelenetnek eredetinek kell érződnie, olyasminek, amit eddig még soha nem láthattunk.
 

Az Blu-rayTM kiadás egy sor olyan jelenetet is tartalmaz, melyeket kivágtak a mozi-változatból. Miért vettétek ki ezeket?
Számos oka van annak, hogy bizonyos jelenetek végül nem kerültek be a filmbe. Volt két jelenet Kaecilius-szal és a fanatikusokkal, amit megvágtunk. Az egyik az első találkozás volt, ahol Kaecilius megöli az egyik megszállottat, és ez egyszerűen túl közhelyes volt. Végül kivettük, mert a film jobban működik nélküle, de egyáltalán nem egy rossz jelenet.
 
 
A rajongók imádják megállítani a filmet, mélyebben megvizsgálni egy-egy jelenetet, és rejtett utalások után kutatni. Mit fognak a Doctor Strange-ben találni?
Blu-rayTM-en és DVD-n a rajongók közelebbről is szemügyre vehetik a vizuális hatások többségét, és elmondhatom, bőven van mit nézni. Rengeteg részlet van, amit nem fogsz észrevenni az első vagy akár a második megtekintés alkalmával sem, és ez nem véletlen. Azt akartam, hogy olyan erős vizuális élményben legyen része a nézőnek, hogy újra- és újra meg akarja nézni az egyes jeleneteket. Nem a jegyeladások miatt, hanem mert egyszerűen nagyon sok mindezt befogadni elsőre. Amikor az első 15 perces előzetest vetítettük, a közönség a moziban azt kántálta: „Játsszátok újra! Játsszátok újra!” Mert rögtön újra látni akarod.
 
 
Az első vágás után milyen hosszú volt a film?
A Doctor Strange sose volt egy hosszú film. Az első vágás mindössze 15 perccel volt hosszabb, mint a végső, ami úgy emlékszem két óra tíz perc volt. Három teljes jelenet volt, amit kivágtunk; összességében inkább csak kurtítás volt. Ami az egész folyamatban a legmeglepőbb az az, hogy amik leginkább megrövidültek, azok a kész jelenetek voltak. Őszintén szólva nem sok akció jelenet van a filmben, ha a mennyiséget nézzük. Ha leméred ezek hosszát a filmben, fogadni mernék rá, hogy kevesebbet találnál, mint bármely más Marvel adaptációban, de ez nem tűnik fel, mert az akció maga annyira leköti a néző figyelmét. Annyira furcsa és szokatlan a látványvilága, hogy a közönség egyre csak azt hajtogatta, hogy: „Ez a jelenet nagyszerű, de túl hosszú.”  Újra és újra ezt mondták minden hasonló jelenetről. Amikor valami ennyire megterhelő vizuálisan, a nézők nem tudnak egy bizonyos mennyiségnél többet befogadni.
 
 
De az akció sose zavar össze…
Nagyon fókuszált. Ha akcióra kerül a sor nem szeretem, ha összezavar, ha csak nem azt a fajta zavarodottságot akarod éreztetni, mint amit a karakterek tapasztalnak meg. Ez történik például a Ryan közlegény megmentésében, vagy a Sólyom végveszélyben című filmben. Úgy gondolom a Rusatto testvérek nagyon jó munkát végeznek ezzel a Tél katonájában, de ehhez a filmhez és az én rendezői stílusomhoz nem illik. Én általában nagyon fegyelmezett és fókuszált vagyok. Teljesen uralni akarom, amit megél a közönség.
 
 
Mikor kezdtél el gondolkodni a film végén lévő jeleneten, amiben Thor és Doctor Strange találkozik?
Csak a film befejezése után. Sose beszéltünk arról, hogy mi lesz az összekötő jelenet, ameddig le nem zártuk a filmet. Utána elkezdtünk beszélgetni arról, hogy mi is legyen a két karaktert összekötő kapocs.
 

Amikor visszagondolsz arra, hogy milyen is volt a Doctor Strange-en dolgozni, mire emlékszel vissza legszívesebben?
A varázslatos pillanatok az ehhez hasonló filmekben általában a nagy vizuális effektek szoktak lenni, különösképp az olyan őrült, fura dolgok, amiket a Doctor Srange-ben műveltünk. Számomra ugyanakkor a legvarázslatosabb pillanatok egy filmben – függetlenül attól, hogy mennyi fantasztikumot tartalmaz – mindig is a színészek között történnek. Az, amikor látod, hogy kettő színész valóban egy új szintre emeli az egész jelenetet és valami egészen mélyen emberi történik.
 
 
Mikor erre gondolsz, melyik számodra a legkiemelkedőbb jelenet?
A Doctor Strange-ben, úgy gondolom, hogy a két legvarázslatosabb pillanat az első és az utolsó jelenet volt, amiben Benedict (Cumberbatch, aki Doctor Strange-et játssza) Tildával (Swinton, aki az Ősmágust alakítja) együtt dolgoztak. Valamint a lakásjelenet Benedict-tel és Rachel-lel (McAdams, Christie Palmer szerepében). Elképesztő volt látni, ahogy életre kel a jelenet, amiben Strange találkozik az Ősmágussal. Ez volt az első alkalom, hogy láttam Tildát a szerepében és csodálatos volt. Mindketten hihetetlenek voltak abban a jelentben.
 

Mesélj a másik kiemelkedő jelenetről…
A veszekedés a lakásban, Rachel és Strange között azért kiemelkedő, mert nagyon hatásos. Minden alkalommal, amikor az a jelenet következik, úgy érzem, hogy egy csiszolatlan kis független filmben vagyok. Rengeteg emberi tragédia van abban, ahogy Benedict egyszerűen rárobban Rachelre, ráadásul szörnyű módon, és ez mind valódi fájdalomban gyökeredzik. Elképesztő volt nézni. És az Ősmágus halála, amikor végül átadja az utolsó bölcsességet, ami végre megnyitja az utat Strange előtt az igazság felé. Borzongató volt látni azt a pillanatot is. Amikor ott vagy a felvételen és ilyen kaliberű színészeket látsz munka közben, egyszerűen felemelő.
 
 

 Ha tetszett az interjú a rendezővel, nézd meg te is a filmet!
Válaszd a Doctor Strange Blu-rayTM-t vagy Steelbook-ot:

 

 

Augusztusi DVD/BD megjelenések

2017.08.01 08:43
LÉGY A VENDÉGÜNK, hiszen augusztusban érkezik a várva várt Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata Emma Watsonnal és Dan Stevens-szel! A hercegek és hercegnők mellé kell egy belevaló király is, Guy Ritchie új köntösbe öltöztette az Excalibur legendáját az Arthur király: A kard legendája című filmben, amely elérhető lesz 4K UHD-n és 3D Blu-rayTM steelbookban is! Jön öt tinédzser is a Power Rangers-ben, hogy megmentsék világunkat a gonosz Rita Repulsától! Egy új sorozat is elérhető lesz, a Hatalmas kis hazugságokban Reese Witherspoon, Nicole Kidman és Shailene Woodley is nagyot alakít!

Részletes augusztusi megjelenéseink:
 
A szépség és a szörnyeteg

„Tündérszép, romantikus és vagány.” - Bodnár Judit Lola, 24.hu
 

A mindnyájunk által ismert és szeretett karakterek és az ő történetük elevenedik meg a Disney klasszikus rajzfilmje, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatában, amely minden idők egyik legközkedveltebb meséje előtt tiszteleg eddig soha nem látott módon! Keresd DVD-n és gyűjteményben a rajzfilmmel!

 
 
Power Rangers„Az év egyik legkellemesebb meglepetése.” – Török Tamás, Puliwood.hu
 

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, az öt átlagos tinédzser élete végzetszerűen összefonódik, mikor egy tiltott területre tévedve különleges erővel felvértezett érmékre bukkannak. Ezáltal pedig olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: szuperhősök lesznek. Miközben új mentorukkal, Zordonnal (Bryan Cranston, Breaking Bad: Totál szívás) azt tanulják, hogy tartsák kordában a bennük lakozó erőt, feltűnik a kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks, Az éhezők viadala), hogy elpusztítsa városukat. A fiataloknak össze kell fogniuk, és igazi Power Rangers-taggá kell válniuk ahhoz, hogy megállítsák a világuralomra törő gonosz hatalmat. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

 
 
Öldöklő szerelem

„ÉSZBONTÓ THRILLER.” – Fox TV

Tessa Connover (Katherine Heigl) a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a házassága Daviddel (Geoff Stults), azt pedig főleg nem, hogy az exférje azóta eljegyezte új barátnőjét, Julia Bankset (Rosario Dawson). Julia úgy érzi, David személyében végre megtalálta élete szerelmét, és leszámolhat saját zűrös múltjával. Tessa féltékenysége azonban olyannyira betegessé válik, hogy egy idő után már csak egyetlen cél lebeg a szemei előtt, hogy Julia életét pokollá tegye – és ezért semmitől sem riad vissza! Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!


Blu-rayTM  EXTRÁK:

 • VISSZASZEREZNI AZT, AMI A TIÉD: ÍGY KÉSZÜLT AZ ÖLDÖKLŐ SZERELEM
  Fedezd fel egy megvetett nő világát ebben a kulisszák mögé kalauzoló kisfilmben, amely feltárja egy modern thriller titkait
 • KOMMENTÁR DENISE DI NOVI RENDEZŐVEL (eredeti nyelven)
 • KIMARADT JELENET
 
Hatalmas kis hazugságok

A tökéletes élet az élet nagy hazugsága.
Az Oscar®-díjas REESE WITHERSPOON (A nyughatatlan) és NICOLE KIDMAN (Az órák) játsszák a főszerepet ebben a drámai felhangtól sem mentes fekete komédiában. Árulásról és gyilkosságról mesél ez a történet, amely romba dönti a tökéletességről alkotott képet, és felhívja a figyelmet az idealizált házasság, család, barátság és szex mögött rejlő ellentmondásokra. A nagyszerű szereplőgárdában olyan nevek bukkannak még fel, mint SHAILENE WOODLEY, ALEXANDER SKARSGARD, ADAM SCOTT, ZOE KRAVITZ és LAURA DERN. Az azonos című bestseller alapján készült minisorozatot az Emmy®-díjas DAVID E. KELLEY (Ally McBeal) adaptálta tévére, melyből az Oscar®-díjra jelölt JEAN-MARC VALLÉE (Mielőtt meghaltam) rendezett nem mindennapi élményt. Keresd DVD-n!

EXTRÁK:
 • A Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
 • Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével
 
 
A viskó

SOSEM VAGY ANNYIRA EGYEDÜL, MINT GONDOLNÁD
Az azonos című bestseller alapján készült A viskó egy apa mindent megváltoztató, spirituális utazására kíséri el a nézőt. Egy családi tragédiát követően Mack (Sam Worthington, Avatar) hitválságba kerül, és nem csupán Isten létezését kérdőjelezi meg, de az életnek sem látja többé értelmét. Mack képtelen továbblépni, míg egy nap rejtélyes meghívót kap egy elhagyatott kunyhóba. Itt aztán három különös idegennel ismerkedik meg, köztük a titokzatos Papával (az Oscar®-díjas Octavia Spencer). Új ismerőseinek hála Mack olyan örök igazságokra lel, melyeknek köszönhetően képes lesz jobban megérteni az őt ért tragédiát, és új értelmet találni életének. Keresd DVD-n!
 

Arthur király: A kard legendája„ELKÉPESZTŐEN LÁTVÁNYOS! Briliáns, eszes és lenyűgözően nagy kaland.” – Bill Zwecker, FOX-TV
 
AZ ELISMERT GUY RITCHIE a tőle megszokott pörgős rendezői stílusával kelti életre az Excalibur ősi legendáját, amely Arthur történetét követi nyomon a nyomortól egészen a trónig. Mikor Arthur édesapját, Uthert megölik, a nagybátyja, Vortigern pedig elfoglalja a trónt, Arthur elveszíti uralkodói jogát, és mostoha körülmények között, a város sikátoraiban kell felnevelkednie. Ám egy nap kihúzza a kardot a sziklából, és az élete egy csapásra felfordul, ő pedig kénytelen szembesülni valódi örökségével. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en, és DVD-n!
 
4K és Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):
 • A félszeg Arthur – Charlie Hunnam egy gentleman, egy izompacsirta és egy lázadó egyszerre, akihez hasonló királyt még nem láttunk!
 • A kőbe zárt kard – Látogass el a forgatás helyszínére Guy Ritchie-vel, aki új életet lehel Anglia legismertebb legendájába!
 • Hárítás és vérzés – Charlie Hunnam és más színészek gyorstalpalót kapnak kardforgatásból.
 • A múltra építve – Légy szemtanúja a középkori városi létnek a semmiből felépített Londoniumban!
 • És még sok más!

 
LEGO Tini szuperhősök – Agymosás

Lépj be te is a LEGO® DC Tini Szuperhősök csapatába!

Csatlakozz te is a LEGO® DC Tini Szuperhősökhöz ebben a vadonatúj animációs kalandban, amely csordultig van észbontó akcióval! Történetünk elején valami nem stimmelhet a fejekkel, hisz sem Supergirl, sem Wonder Woman, sem pedig Batgirl nem emlékszik azokra a gaztettekre, melyekért őket teszik felelőssé. Ráadásul Dongóhoz és Katanához sem fordulhatnak segítségért, hisz ezek a lányok is épp rosszban sántikálnak. Szuperképességeknél tehát többre lesz szükség ahhoz, hogy kibogozzák ezt az agyi kavart, és kiderítsék, hogy ki vagy mi állhat eme elmés gonoszkodás mögött. Kapd magadra a köpenyed, és irány a LEGO® csajos csetepatéja! Keresd DVD-n!


 

Betöltés...