Szeptemberi DVD/BD megjelenések

2017.08.17 12:34
Szeptemberben akciót, kalandot és fenomenális látványt kínálunk! Érkezik a Marvel Moziverzum legújabb filmje, A galaxis őrzői vol.2, most Blu-rayTM steelbookban is! A Marvel szuperhősök mellett a DC sem marad el, a csodálatos amazon hercegnő Diana, azaz Wonder Woman rengeteg extra tartalmat hoz magával, többek között 4K UHD-n és 3D Blu-rayTM digibookban! Egy teljes szuperhős sereg is úton van, jön a DC Moziverzum 4 filmes DVD gyűjteménye, ahol Diana mellé csatlakozik Batman, Superman és a Suicide Squad is. A fantasztikus élmények után pedig bonts vitorlát Jack Sparrow kapitánnyal, és vágj neki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújának, majd a teljes ötfilmes gyűjteménynek!


Részletes szeptemberi megjelenéseink:
 
Batman és Harley Quinn

Egy nagyszájú vadóc, akinek van egy-két ütős lapja!
 

A legendás Bruce Timm történetéből készült ez a vadonatúj animációs film, amely újabb fejezetét tárja fel a DC Univerzumnak. Méregcsók és a Növényember, azaz Jason Woodrue könyörtelen kettőse megbízásából ellopnak egy titkos dossziét az A.R.G.U.S.-ból, minek következtében ismét fellángol a bűnözéshullám Gothamben. A Sötét Lovag és Éjszárny az elkövetők után vetik magukat, ám az ügy felgöngyölítéséhez egy igazi vadóc segítségét kell kérniük, méghozzá Harley Quinnét! Harley nem rég szabadult az Arkham Elmegyógyintézetből, és épp azon ügyködne, hogy gonoszkodástól mentes, normális életet éljen, ámde kénytelen ismét felölteni sztreccsruháját és bevetni éles nyelvét. Szóval, kösd fel a gatyódat, haver, Harley ismét akcióba lendül! Tele szédítő üldözéses jelenetekkel és kőkemény nehézfiúkkal, ez a film olyan akciódús kalandokat kínál, melyeket átélve talán még a mindig morózus Batman is azt mondaná, hogy ez aztán a nem semmi! Keresd a legújabb DC animációs filmet DVD-n!

 
EXTRA (magyar felirattal): Bepillantás a DC Univerzum következő egész estés animációs filmjébe

 
 A galaxis őrzői vol. 2.

„Az eddigi legviccesebb szuperhősfilm.” – Soós Tamás, Origo Filmklub
 

Told be a Király Válogatáskazi #2-t, és pörögj rá a Marvel Studios új filmjére, A galaxis őrzői vol. 2-re, melynek válogatott hősei az egész világűrt átívelő kalandra indulnak! Az Őrzőknek meg kell küzdeniük azért, hogy szedett-vedett családjuk szét ne hulljon, miközben Peter Quill valódi eredetét is feltárják. Régi ellenségekből szövetségesek lesznek, és még a képregényoldalak klasszikus hősei is a segítségükre sietnek, mindeközben pedig a Marvel Moziverzum egyre nagyobbra és nagyobbra tágul. Keresd Blu-rayTM steelbookban, DVD-n és DVD gyűjteményben az első rész szuper extráival!

 

BLU-RAY™ EXTRÁK (magyar felirattal):
A DISNEY ÁLTAL FELJAVÍTOTT HIGH DEFINITION KÉP ÉS HANG

 • Így készült A galaxis őrzői vol. 2.: Négyrészes dokumentumfilm egy rockalbum intenzitásával!
 • Legendás intró: James Gunn a karakterek történetének továbbgörgetéséről
 • Pokoli videoklip: David Hasselhoff: „Inferno” (eredeti nyelven)
 • Bakiparádé: Az őrzők nem csak a vásznon cukkolták egymást
 • Audiokommentár James Gunn rendező hathatós közreműködésével (eredeti nyelven)
 
 
Halálos fegyver 1. évad
Martin Riggs (Clayne Crawford), texasi nyomozó a felesége tragikus halála miatt betegesen veti bele magát a legveszélyesebb helyzetekbe. A veterán nyomozó, Roger Murtaugh (Damon Wayans) társa lesz, aki éppen túl van egy súlyos szívinfarktuson, és ezért minden igyekezetével azon van, hogy izgalmaktól mentes, nyugodt életet éljen. Ám Martin Riggs mellett ez korántsem egyszerű feladat. – Port.hu
Keresd DVD-n!
 


Csápi, az óceán hőse

NAGY LEVEGŐ, ÉS IRÁNY A MÉLYSÉG!
Sok-sok évvel azután járunk, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberek elhagyták a Földet. Három vízalatti jó barát, Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla vígan éldegél varázslatos otthonukban, míg nem egy baleset elpusztítja azt. A közösség vezetője, Kraken fontos küldetéssel bízza meg a triót: nekik kell új hazát találni mindannyiuk számára. Csápiék neki is vágnak az ismeretlennek, és tengernyi kalandjuk során rémisztő ellenségekre és kedves barátokra egyaránt szert tesznek, közben pedig olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a Titanic roncsai vagy a jeges sarkvidék. De vajon meglelik-e új otthonukat ebben a végeláthatatlan nagy óceánban? Keresd DVD-n!

EXTRÁK:
 • A Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
 • Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével
 
 
Fény az óceán felett

„Lélegzetelállító” – Mara Reinstein, US Weekly
Tom Sherbourne (Michael Fassbender), a világítótoronyőr és felesége, a tűzről pattant Isabel (Alicia Vikander) boldog házasságban él egy viharverte, elhagyatott szigeten valahol Ausztrália partjainál. Gondtalan életük azonban hamarosan megváltozik, mikor Isabel rádöbben, hogy nem képes teherbe esni. Aztán egy nap egy mentőcsónakot mos partra a víz benne egy síró csecsemővel, a páros pedig egy olyan dilemmával szembesül, amely nem csupán az ő egész világukat rengeti meg, hanem egy idegenét (Rachel Weisz) is ebben a magával ragadó, szenvedélyes filmben, amely szerelemről, reményről és végzetes döntésekről regél. Keresd DVD-n!
 
 
A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

„A legjobb Karib-tenger kalózai az első óta” - Hauschel Tamás, Player.hu
 
Kezdődik a végső kaland! A Disney és Jerry Bruckheimer bemutatja A Karib-tenger kalózai-széria ötödik felvonását, a hátborzongatóan izgalmas Salazar bosszúját. Bonts vitorlát Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) oldalán, akit halálos szellemtengerészek vesznek üldözőbe a félelmetes Salazar kapitány (Javier Bardem) vezetésével, aki sikeresen megszökött az Ördög Háromszögéből, és végezni akar mindenkivel, aki tengerre merészkedik – különösen Jackkel. Nem vitás, ebben a filmben óceánnyi kaland vár rád tele humorral, izgalommal és lélegzetelállító speciális effektusokkal! Keresd a DVD-t és az ötfilmes gyűjteményt!
 

Wonder Woman

„A WONDER WOMAN ÓRIÁSI!”- Rafer Guzman, NEWSDAY
Mielőtt Wonder Womanné vált volna, ő volt Diana, az amazon hercegnő, aki egy paradicsomi szigeten nevelkedett, ahol legyőzhetetlen harcossá képezték ki őt. Mikor egy amerikai pilóta a szigetre vetődik, és arról számol be, hogy a kinti világot szörnyű harcok sújtják, Diana felkerekedik és elhagyja otthonát, mert úgy érzi, hogy ő véget tud vetni a végső nagy háborúnak. A harcok során aztán felfedezi, mire képes igazán, és ekkor szembesül valódi sorsával is. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM steelbookban, 3D Blu-rayTM digibookban, Blu-rayTM-en, illetve egy- és kétlemezes DVD-n!

*TÖBB MINT 2 ÓRÁNYI EXTRA (magyar felirattal):
 • Epilógus: Etta küldetése
 • Fedezd fel a film titkait, amely olyan kalandot tárt elénk, ami méltó a DC legnagyobb harcosához!
 • Csatlakozz Patty Jenkins rendezőhöz, aki feledi a Wonder Woman legfontosabb és legizgalmasabb pillanatait!
 • Kimaradt jelenetek
 • Bakiparádé
 • És még sok más!
*kivéve az egylemezes DVD-n
 

DC Moziverzum 4 filmes DVD gyűjtemény
 
„A WONDER WOMAN ÓRIÁSI!”- Rafer Guzman, NEWSDAY
A DC Comics képregények alapján készült négy filmből álló DC Moziverzum DVD gyűjtemény szemkápráztató látványvilággal és hatalmas akciójelenetekkel kápráztatja el a nézőket!
A DVD gyűjtemény tartalma:
 • Wonder Woman DVD
 • Suicide Squad – Öngyilkos osztag DVD
 • Batman Superman ellen – Az igazság hajnala DVD
 • Az acélember DVD


 

Interjú a Doctor Strange rendezőjével, Scott Derricksonnal

2017.08.10 09:04
A Marvel Stúdió Doctor Strange-e, egy világhíres idegsebészről, Dr. Stephen Strange-ről szól (Benedict Cumberbatch), akinek élete örökre megváltozik, miután egy borzalmas autóbalesetben használhatatlanná válnak kezei. Amikor a hagyományos orvoslás cserbenhagyja, gyógyulása reményében felkeresi a kies Kamar-Taj-ot, azonban gyógyulás helyett titokzatos erőket fedez fel, és hatalmas mágussá válik, aki képes visszaverni a sötét erőket, melyek a világunk elpusztítására törnek.
 
A rejtélyes, ámulatba ejtő film már megjelent Blu-rayTM-en és DVD-n. A Blu-rayTM lemez több mint 80 percnyi extrát tartalmaz. A rajongók boldogan pillanthatnak be a színfalak mögé, miközben kivágott jeleneteket, könnyfakasztó bakikat láthatnak, emellett megnézhetik a második részét a szatirikus áldokumentumfilmnek, a Thor Csapatnak. Mindemellett tartalmaz egy audiókommentárt, valamint egy exkluzív betekintést a Marvel Univerzum jövőjébe.
 
Felkerestük Scott Derrickson rendezőt, hogy megismerjük gondolatait az eddigi legvarázslatosabb Marvel filmről.
 

Azelőtt is Doctor Strange rajongó voltál, hogy felkértek volna a film rendezésére?
Mindig is imádtam a Doctor Strange képregényeket. A képregény univerzumban Doctor Strange egy friss, pszichedelikus, spirituális szellőt jelentett, ami az érkezésével kitágította a képregények határait, legyen szó látványvilágról, vagy ötletekről, karakterekről. Egy olyan filmet akartam készíteni, ami ugyanezt tenné a Marvel Moziuniverzummal.
 
 
Hogyan változtak a film világával kapcsolatos elképzeléseid?
A világ Steve Ditko illusztrációival kezdődött, még a korai képregényekben. Stan Lee és Steve Ditko munkái gyakorlatilag a film bibliái voltak. Először azon kezdtünk el gondolkodni, hogyan is tudnánk ezeknek az ábrázolásoknak legalább egy részét átemelni a vászonra. Ezt fontosnak tartottuk, hogy ezzel egy újszerű látványvilágot alkothassunk. Azok az ábrázolások a mai napig előre mutatóak és korszerűek. Emellett persze más képregényeket is szemügyre vettünk. Merítettünk a The Oath-ból az asztrál-síkon játszódó harchoz, azután elkezdtük kitolni a saját képzeletünk határait. Miféle más fura dolgokat tudnánk még tenni, amit soha ezelőtt nem láttunk széles vásznon? Ez volt a központi témánk; minden jelenetnek eredetinek kell érződnie, olyasminek, amit eddig még soha nem láthattunk.
 

Az Blu-rayTM kiadás egy sor olyan jelenetet is tartalmaz, melyeket kivágtak a mozi-változatból. Miért vettétek ki ezeket?
Számos oka van annak, hogy bizonyos jelenetek végül nem kerültek be a filmbe. Volt két jelenet Kaecilius-szal és a fanatikusokkal, amit megvágtunk. Az egyik az első találkozás volt, ahol Kaecilius megöli az egyik megszállottat, és ez egyszerűen túl közhelyes volt. Végül kivettük, mert a film jobban működik nélküle, de egyáltalán nem egy rossz jelenet.
 
 
A rajongók imádják megállítani a filmet, mélyebben megvizsgálni egy-egy jelenetet, és rejtett utalások után kutatni. Mit fognak a Doctor Strange-ben találni?
Blu-rayTM-en és DVD-n a rajongók közelebbről is szemügyre vehetik a vizuális hatások többségét, és elmondhatom, bőven van mit nézni. Rengeteg részlet van, amit nem fogsz észrevenni az első vagy akár a második megtekintés alkalmával sem, és ez nem véletlen. Azt akartam, hogy olyan erős vizuális élményben legyen része a nézőnek, hogy újra- és újra meg akarja nézni az egyes jeleneteket. Nem a jegyeladások miatt, hanem mert egyszerűen nagyon sok mindezt befogadni elsőre. Amikor az első 15 perces előzetest vetítettük, a közönség a moziban azt kántálta: „Játsszátok újra! Játsszátok újra!” Mert rögtön újra látni akarod.
 
 
Az első vágás után milyen hosszú volt a film?
A Doctor Strange sose volt egy hosszú film. Az első vágás mindössze 15 perccel volt hosszabb, mint a végső, ami úgy emlékszem két óra tíz perc volt. Három teljes jelenet volt, amit kivágtunk; összességében inkább csak kurtítás volt. Ami az egész folyamatban a legmeglepőbb az az, hogy amik leginkább megrövidültek, azok a kész jelenetek voltak. Őszintén szólva nem sok akció jelenet van a filmben, ha a mennyiséget nézzük. Ha leméred ezek hosszát a filmben, fogadni mernék rá, hogy kevesebbet találnál, mint bármely más Marvel adaptációban, de ez nem tűnik fel, mert az akció maga annyira leköti a néző figyelmét. Annyira furcsa és szokatlan a látványvilága, hogy a közönség egyre csak azt hajtogatta, hogy: „Ez a jelenet nagyszerű, de túl hosszú.”  Újra és újra ezt mondták minden hasonló jelenetről. Amikor valami ennyire megterhelő vizuálisan, a nézők nem tudnak egy bizonyos mennyiségnél többet befogadni.
 
 
De az akció sose zavar össze…
Nagyon fókuszált. Ha akcióra kerül a sor nem szeretem, ha összezavar, ha csak nem azt a fajta zavarodottságot akarod éreztetni, mint amit a karakterek tapasztalnak meg. Ez történik például a Ryan közlegény megmentésében, vagy a Sólyom végveszélyben című filmben. Úgy gondolom a Rusatto testvérek nagyon jó munkát végeznek ezzel a Tél katonájában, de ehhez a filmhez és az én rendezői stílusomhoz nem illik. Én általában nagyon fegyelmezett és fókuszált vagyok. Teljesen uralni akarom, amit megél a közönség.
 
 
Mikor kezdtél el gondolkodni a film végén lévő jeleneten, amiben Thor és Doctor Strange találkozik?
Csak a film befejezése után. Sose beszéltünk arról, hogy mi lesz az összekötő jelenet, ameddig le nem zártuk a filmet. Utána elkezdtünk beszélgetni arról, hogy mi is legyen a két karaktert összekötő kapocs.
 

Amikor visszagondolsz arra, hogy milyen is volt a Doctor Strange-en dolgozni, mire emlékszel vissza legszívesebben?
A varázslatos pillanatok az ehhez hasonló filmekben általában a nagy vizuális effektek szoktak lenni, különösképp az olyan őrült, fura dolgok, amiket a Doctor Srange-ben műveltünk. Számomra ugyanakkor a legvarázslatosabb pillanatok egy filmben – függetlenül attól, hogy mennyi fantasztikumot tartalmaz – mindig is a színészek között történnek. Az, amikor látod, hogy kettő színész valóban egy új szintre emeli az egész jelenetet és valami egészen mélyen emberi történik.
 
 
Mikor erre gondolsz, melyik számodra a legkiemelkedőbb jelenet?
A Doctor Strange-ben, úgy gondolom, hogy a két legvarázslatosabb pillanat az első és az utolsó jelenet volt, amiben Benedict (Cumberbatch, aki Doctor Strange-et játssza) Tildával (Swinton, aki az Ősmágust alakítja) együtt dolgoztak. Valamint a lakásjelenet Benedict-tel és Rachel-lel (McAdams, Christie Palmer szerepében). Elképesztő volt látni, ahogy életre kel a jelenet, amiben Strange találkozik az Ősmágussal. Ez volt az első alkalom, hogy láttam Tildát a szerepében és csodálatos volt. Mindketten hihetetlenek voltak abban a jelentben.
 

Mesélj a másik kiemelkedő jelenetről…
A veszekedés a lakásban, Rachel és Strange között azért kiemelkedő, mert nagyon hatásos. Minden alkalommal, amikor az a jelenet következik, úgy érzem, hogy egy csiszolatlan kis független filmben vagyok. Rengeteg emberi tragédia van abban, ahogy Benedict egyszerűen rárobban Rachelre, ráadásul szörnyű módon, és ez mind valódi fájdalomban gyökeredzik. Elképesztő volt nézni. És az Ősmágus halála, amikor végül átadja az utolsó bölcsességet, ami végre megnyitja az utat Strange előtt az igazság felé. Borzongató volt látni azt a pillanatot is. Amikor ott vagy a felvételen és ilyen kaliberű színészeket látsz munka közben, egyszerűen felemelő.
 
 

 Ha tetszett az interjú a rendezővel, nézd meg te is a filmet!
Válaszd a Doctor Strange Blu-rayTM-t vagy Steelbook-ot:

 

 

Augusztusi DVD/BD megjelenések

2017.08.01 08:43
LÉGY A VENDÉGÜNK, hiszen augusztusban érkezik a várva várt Szépség és a szörnyeteg élőszereplős változata Emma Watsonnal és Dan Stevens-szel! A hercegek és hercegnők mellé kell egy belevaló király is, Guy Ritchie új köntösbe öltöztette az Excalibur legendáját az Arthur király: A kard legendája című filmben, amely elérhető lesz 4K UHD-n és 3D Blu-rayTM steelbookban is! Jön öt tinédzser is a Power Rangers-ben, hogy megmentsék világunkat a gonosz Rita Repulsától! Egy új sorozat is elérhető lesz, a Hatalmas kis hazugságokban Reese Witherspoon, Nicole Kidman és Shailene Woodley is nagyot alakít!

Részletes augusztusi megjelenéseink:
 
A szépség és a szörnyeteg

„Tündérszép, romantikus és vagány.” - Bodnár Judit Lola, 24.hu
 

A mindnyájunk által ismert és szeretett karakterek és az ő történetük elevenedik meg a Disney klasszikus rajzfilmje, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős változatában, amely minden idők egyik legközkedveltebb meséje előtt tiszteleg eddig soha nem látott módon! Keresd DVD-n és gyűjteményben a rajzfilmmel!

 
 
Power Rangers„Az év egyik legkellemesebb meglepetése.” – Török Tamás, Puliwood.hu
 

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, az öt átlagos tinédzser élete végzetszerűen összefonódik, mikor egy tiltott területre tévedve különleges erővel felvértezett érmékre bukkannak. Ezáltal pedig olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: szuperhősök lesznek. Miközben új mentorukkal, Zordonnal (Bryan Cranston, Breaking Bad: Totál szívás) azt tanulják, hogy tartsák kordában a bennük lakozó erőt, feltűnik a kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks, Az éhezők viadala), hogy elpusztítsa városukat. A fiataloknak össze kell fogniuk, és igazi Power Rangers-taggá kell válniuk ahhoz, hogy megállítsák a világuralomra törő gonosz hatalmat. Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!

 
 
Öldöklő szerelem

„ÉSZBONTÓ THRILLER.” – Fox TV

Tessa Connover (Katherine Heigl) a mai napig nem tudta feldolgozni, hogy véget ért a házassága Daviddel (Geoff Stults), azt pedig főleg nem, hogy az exférje azóta eljegyezte új barátnőjét, Julia Bankset (Rosario Dawson). Julia úgy érzi, David személyében végre megtalálta élete szerelmét, és leszámolhat saját zűrös múltjával. Tessa féltékenysége azonban olyannyira betegessé válik, hogy egy idő után már csak egyetlen cél lebeg a szemei előtt, hogy Julia életét pokollá tegye – és ezért semmitől sem riad vissza! Keresd Blu-rayTM-en és DVD-n!


Blu-rayTM  EXTRÁK:

 • VISSZASZEREZNI AZT, AMI A TIÉD: ÍGY KÉSZÜLT AZ ÖLDÖKLŐ SZERELEM
  Fedezd fel egy megvetett nő világát ebben a kulisszák mögé kalauzoló kisfilmben, amely feltárja egy modern thriller titkait
 • KOMMENTÁR DENISE DI NOVI RENDEZŐVEL (eredeti nyelven)
 • KIMARADT JELENET
 
Hatalmas kis hazugságok

A tökéletes élet az élet nagy hazugsága.
Az Oscar®-díjas REESE WITHERSPOON (A nyughatatlan) és NICOLE KIDMAN (Az órák) játsszák a főszerepet ebben a drámai felhangtól sem mentes fekete komédiában. Árulásról és gyilkosságról mesél ez a történet, amely romba dönti a tökéletességről alkotott képet, és felhívja a figyelmet az idealizált házasság, család, barátság és szex mögött rejlő ellentmondásokra. A nagyszerű szereplőgárdában olyan nevek bukkannak még fel, mint SHAILENE WOODLEY, ALEXANDER SKARSGARD, ADAM SCOTT, ZOE KRAVITZ és LAURA DERN. Az azonos című bestseller alapján készült minisorozatot az Emmy®-díjas DAVID E. KELLEY (Ally McBeal) adaptálta tévére, melyből az Oscar®-díjra jelölt JEAN-MARC VALLÉE (Mielőtt meghaltam) rendezett nem mindennapi élményt. Keresd DVD-n!

EXTRÁK:
 • A Hatalmas kis hazugságok mögött: Alapos betekintés a sorozat kulisszái mögé a szereplőkkel és az alkotókkal készült, eddig soha nem látott interjúkkal
 • Valamint „Bepillantás az epizódokba” Jean-Marc Vallée rendező és David E. Kelley író közreműködésével
 
 
A viskó

SOSEM VAGY ANNYIRA EGYEDÜL, MINT GONDOLNÁD
Az azonos című bestseller alapján készült A viskó egy apa mindent megváltoztató, spirituális utazására kíséri el a nézőt. Egy családi tragédiát követően Mack (Sam Worthington, Avatar) hitválságba kerül, és nem csupán Isten létezését kérdőjelezi meg, de az életnek sem látja többé értelmét. Mack képtelen továbblépni, míg egy nap rejtélyes meghívót kap egy elhagyatott kunyhóba. Itt aztán három különös idegennel ismerkedik meg, köztük a titokzatos Papával (az Oscar®-díjas Octavia Spencer). Új ismerőseinek hála Mack olyan örök igazságokra lel, melyeknek köszönhetően képes lesz jobban megérteni az őt ért tragédiát, és új értelmet találni életének. Keresd DVD-n!
 

Arthur király: A kard legendája„ELKÉPESZTŐEN LÁTVÁNYOS! Briliáns, eszes és lenyűgözően nagy kaland.” – Bill Zwecker, FOX-TV
 
AZ ELISMERT GUY RITCHIE a tőle megszokott pörgős rendezői stílusával kelti életre az Excalibur ősi legendáját, amely Arthur történetét követi nyomon a nyomortól egészen a trónig. Mikor az apját megölik, a nagybátyja pedig elfoglalja a trónt, Arthur elveszíti uralkodói jogát, és mostoha körülmények között, a város sikátoraiban kell felnevelkednie. Ám egy nap kihúzza a kardot a sziklából, és az élete egy csapásra felfordul, ő pedig kénytelen szembesülni valódi örökségével. Keresd 4K UHD-n, 3D Blu-rayTM steelbookban, Blu-rayTM-en, és DVD-n!
 
4K és Blu-rayTM EXTRÁK (magyar felirattal):
 • A félszeg Arthur – Charlie Hunnam egy gentleman, egy izompacsirta és egy lázadó egyszerre, akihez hasonló királyt még nem láttunk!
 • A kőbe zárt kard – Látogass el a forgatás helyszínére Guy Ritchie-vel, aki új életet lehel Anglia legismertebb legendájába!
 • Hárítás és vérzés – Charlie Hunnam és más színészek gyorstalpalót kapnak kardforgatásból.
 • A múltra építve – Légy szemtanúja a középkori városi létnek a semmiből felépített Londoniumban!
 • És még sok más!

 
LEGO Tini szuperhősök – Agymosás

Lépj be te is a LEGO® DC Tini Szuperhősök csapatába!

Csatlakozz te is a LEGO® DC Tini Szuperhősökhöz ebben a vadonatúj animációs kalandban, amely csordultig van észbontó akcióval! Történetünk elején valami nem stimmelhet a fejekkel, hisz sem Supergirl, sem Wonder Woman, sem pedig Batgirl nem emlékszik azokra a gaztettekre, melyekért őket teszik felelőssé. Ráadásul Dongóhoz és Katanához sem fordulhatnak segítségért, hisz ezek a lányok is épp rosszban sántikálnak. Szuperképességeknél tehát többre lesz szükség ahhoz, hogy kibogozzák ezt az agyi kavart, és kiderítsék, hogy ki vagy mi állhat eme elmés gonoszkodás mögött. Kapd magadra a köpenyed, és irány a LEGO® csajos csetepatéja! Keresd DVD-n!


 

Betöltés...