2019. januári Pro Video DVD/BD megjelenések

2019.01.07 12:32
Reméljük, mindannyiótoknak kellemesen telt a karácsony és a szilveszter, a pihenés után pedig újult erővel indultok a 2019-es évnek!
 
Lássuk a januári megjelenési listánkat:
 
Apróláb
Zendaya és Common új dalaival és nagyszerű szereposztással érkezik ez az animációs kalandfilm, amely kiváló szórakozást nyújt az egész család számára. Az Apróláb a feje tetejére állítja a nagylábúak legendáját, ugyanis egy kíváncsi jetiről szól, aki olyasvalamit talál, melyről azt hitte, nem létezik: egy embert! Az aprólábú megjelenése pedig az egész jeti közösséget megbolygatja, melyet hirtelen roppant mód érdekelni kezdi, hogy mi más lehet még a nagyvilágban.
EXTRA a DVD-n (magyar felirattal):
•            Jeti vagy nem jeti, ez itt a kérdés! Az Apróláb megalkotása
 
EXTRÁK a BD-n (magyar felirattal):
  • EGYÜTT ÉNEKLŐS VÁLTOZAT
  • Plusz minifilm, videóklipek és még sok minden más!
 
Megjelenés: 2019.01.16.
Formátum: DVD, Blu-rayTM


 
Apáca
Mikor egy apáca öngyilkos lesz egy elszigetelt kolostorban valahol Romániában, a Vatikán egy terhes múlttal rendelkező papot és egy felesketés előtt álló apácanövendéket küld az eset kivizsgálására. Ketten együtt pedig felfedik a zárda szentségtelen titkát. És nem csupán életüket, a hitüket, de a lelküket is kockáztatva szállnak szembe azzal a gonosz erővel, amely a rettegett apáca formáját öltve már a Démonok között 2-ben is terrorizálta a közönséget. A zárda pedig hamarosan az élők és az elátkozottak rémületes csataterévé változik.
 
EXTRÁK A BD-n és a 4K UHD-n (magyar felirattal):
  • EGY ÚJ HORRORIKON
  • A DÉMONOK KÖZÖTT KRONOLÓGIÁJA
  • A POKOLI PLANÉTA
  • Plusz több, mint 10 percnyi kimaradt jelenet!
 
Megjelenés: 2019.01.23.
Formátum: DVD, Blu-rayTM , Blu-rayTM Steelbook, 4K UHD


Betöltés...