2019. áprilisi Pro Video DVD/BD megjelenések

2019.03.19 15:09

Az április hónapunk igazán mozgalmas lesz, változatos műfajokkal, remek filmekkel készülünk.

Lássuk az áprilisi megjelenési listánkat:


A diótörő és a négy birodalom

Áprilisban a Disney egy újabb, élőszereplős fantasy filmjét hozzuk el nektek, A diótörő és a négy birodalom című családi kalandfilmet!
A szépség és a szörnyeteg alkotói ezúttal a Diótörő meséjét dolgozták fel újszerű, mágikus tálalásban, nagyszerű színészek közreműködésével. Mikor Clara anyja egy rejtélyes ajándékot hagy a lányára, Clara felkerekedik, hogy bejárjon négy titokzatos birodalmat, ahol aztán kiderül, hogy a benne rejlő erők örökre megváltoztathatják a világot.

Megjelenés: 2019.04.03.

Formátum: DVD
 

Aquaman

Az AQUAMAN bemutatja a félig ember, félig atlantiszi ARTHUR CURRY eredettörténetét, hogy aztán elvigye őt élete kalandjára. A veszélyekkel és csodákkal teli utazás során Curry bebizonyíthatja, hogy érdemes-e a címre, ami születésétől fogva az ő joga. Hogy lehet-e ő Atlantisz királya.

Megjelenés: 2019.04.03.

Formátum: DVD, Blu-rayTM , Blu-rayTM Steelbook, 3D Blu-rayTM 4K UHD

Creed II. 

Családi kötelezettségek és a következő nagy bunyóra való felkészülés között vergődik Adonis Creed, a néhai nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed fia. Adonisnak ugyan vérében van a boksz, de most élete legnagyobb kihívása vár rá, és nem biztos, hogy helyt tud állni, ugyanis olyan ellenféllel kell szembesülnie, akit személyes kapcsolat fűz a bokszoló családjának múltjához. Adonis-nak és Rocky Balboának, apja egykori legjobb barátjának együtt kell szembenézniük közös örökségükkel, hogy megértsék azt, hogy egyes-egyedül a családért érdemes küzdeni.

Megjelenés: 2019.04.24.

Formátum: DVD, Blu-rayTM , Blu-rayTM Steelbook, 4K UHD


 
Betöltés...