2018. októberi Pro Video DVD/BD megjelenések

2018.09.18 13:00
Októberben két remek film is érkezik a Warner Stúdiótól, a hónap elején Ocean's 8: Az évszázad átverése október közepén pedig a Haverok Harca. Ha pedig már régóta vártátok, hogy mikor jön a Sicario 2. – A zsoldos, eljött a Ti időtök.
 
Ocean's 8: Az évszázad átverése
Öt éve, nyolc hónapja és tizenkét napja: ennyi ideje szövögeti Debbie Ocean (Sandra Bullock) illusztris karrierjének legfőbb balhéját. A végrehajtásához azonban szüksége lesz a szakma legeslegjobbjaira, köztük egykori bűntársára, Lou-ra (Cate Blanchett) és egy specialistákból álló csapatra. A célpont: egy 150 millió dollárt érő nyaklánc, amely egy világhíres színésznő (Anne Hathaway) nyakát díszíti majd az év eseményének számító Met-gálán. A terv tökéletesnek tűnik, de ehhez nekik sem szabad hibázniuk, miközben behatolnak, majd lelépnek – mindezt árgus szemek által kísérve.
 
EXTRÁK (magyar felirattal) a Blu-rayTM-en és Blu-rayTM Steelbook-on:
•            Rablók tűsarkúban
•            Ocean csapata 3.0
•            Újratervezni a Met-gálát
•            Kimaradt jelenetek
 
Megjelenés: 10.03
Formátum: DVD, Blu-rayTM , Blu-rayTM Steelbook, 4 Filmes DVD Gyűjtemény


 
Haverok Harca
Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül. Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek. Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.
 
Megjelenés: 10.17
Formátum: DVD, Blu-rayTM


 
Sicario 2. – A zsoldos
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül...
 
Megjelenés: 10.31
Formátum: DVD, Blu-rayTM


 
 

 
Betöltés...