2018. novemberi Pro Video DVD/BD megjelenések

2018.10.16 18:51
November a mesék hónapja! Elhozzuk a Disney legújabb animációs filmjét a Hihetetlen család 2. részét, a nevetés garantált. Most minden szülőnek és nagyszülőnek lehetősége nyílik megmutatni a legkisebbeknek gyermekkoruk kedvenc meséit: éld át újra Süsü, A nagy ho-ho-ho Horgász, Vízipók csodapók, a Futrinka utca, Kukori és Kotkoda, Mazsola és Tádé és Frakk kalandjait DIGITÁLISAN FELÚJÍTOTT VÁLTOZATban.

 
Hihetetlen család 2.
Mindenki kedvenc szuperhős-családja visszatér A hihetetlen család 2.-ben. Ezúttal Helen kerül középpontba, így Bobra hárul a feladat, hogy Illanával és Vill-lel megoldja otthon a hétköznapi élet kihívásait. Nehéz változás ez mindannyiuk számára, amit nem könnyít meg az sem, hogy senki nem tudja még mindig, milyen erő is lakozik Furiban. Amikor egy új gonosztevő elméjéből kipattan egy briliáns és veszedelmes terv, a családnak – és Fridzsimennek – ismét egy csapatként kell dolgoznia – ám az sem olyan egyszerű, ha mind hihetetlen figurák!
 
Megjelenés: 11.14
Formátum: DVD, DVD gyűjtemény

 
Süsü, a sárkány
Süsü, a sárkány igencsak eltér szokványos társaitól, hiszen csak egy feje van. A többi társával ellentétben nem várakat ostromol, hogy a vár bevétele után királylányokat raboljon magának. Inkább lepkéket kerget, és arról ábrándozik, milyen jó volna rózsabimbónak lenni, mert úgy legalább rászállnának a gyönyörűségesebbnél gyönyörűbb pillangók. Szelídségével belopja magát az emberek szívébe. Szülei kitagadják az egyfejű jóságos Süsüt, aki vándorlása során találkozik a királyfival, aki megsajnálja és hazaviszi.
 
Megjelenés: 11.05
Formátum: DVD

 
A nagy ho- ho- ho horgász 1.
A nagy ho- ho- ho horgász 2.

Csukás István és Dargay Attila rajzfilmsorozatának hőse a mindenre elszánt horgász és barátja, aki ki más lehetne, mint a csali. Nyáron a hőségben nincs is jobb, mint a hűs víz partján üldögélni. Horgászszenvedélyének hódol főhősünk is, aki folyamatosan sok-sok kalandba csöppen. De a szenvedély azért szenvedély, hogy minden akadályt legyőzzön.
 
Megjelenés: 11.05
Formátum: DVD, DVD gyűjtemény

 
Vízipók csodapók 1.
Vízipók csodapók 2.
Vízipók csodapók 3.

Vízipók barátunk földi pók társaitól eltérően nem a sarokban vagy a fákon szövögeti hálóját, hanem a vízben lubickol. Csodálkozik is ezen barátja, a kicsit morgós, folyton hitetlenkedő Keresztespók. De kapcsolatuk által megtanulja, hogy attól, hogy valaki más mint ő, még lehet rendes (pók).
 
Megjelenés: 11.05
Formátum: DVD, DVD gyűjtemény

 
Futrinka utca 
Hogy mi újság a Futrinka utcában? Mivel tölti napjait Cicamica, Morzsa kutya és a többiek? Nyolc színes epizódot választottunk a kiadványhoz, melyből a mai gyerekek is megismerkedhetnek a nagysikerű mesesorozat szereplőivel.

Megjelenés: 11.05
Formátum: DVD

 
Kukori és Kotkoda 1.
Kukori és Kotkoda 2.

Kukori és Kotkoda “házassága” nem mondható felhőtlennek. Kukori nem nagyon szereti a házimunkát, így sok bosszúságot okoz Kotkodának. A büntetés csak azért maradhat el, mert ezek a szárnyasok egymást, mindezzel együtt és mindezek ellenére, szeretik. Milyen szép a társas kapirgálás a közös szemétdombon.
 
Megjelenés: 11.05
Formátum: DVD, DVD gyűjtemény

 
Mazsola és Tádé: Hol ez a Tádé
Mazsola és Tádé: Volt egyszer egy kismalac

Mazsola, a TV-ből és a képeskönyvekből egyaránt jól ismert kismalac váratlanul testvért kap. Éppúgy, mint a gyerekek, duzzogva és féltékenyen figyeli, hogy Manócska megosztja szeretetét közte és az új jövevény között. Azután - éppúgy, mint a gyerekek – megszereti kistestvérét, és megérti, hogy Manócska semmivel sem szereti őt kevésbé, mint akkor, amikor ő volt az egyetlenke….
 
Megjelenés: 11.05
Formátum: DVD, DVD gyűjtemény

 
Frakk: A macskák réme
Frakk: Fő a kényelem
Frakk: Kolbászkiállítás
Frakk: Macskabál

A történet kezdetén idilli békességben éldegél két macska, Lukrécia és Szeréna egy szép kis házban. A borostyánszemű Lukréciának az a merész elképzelése támad, hogy végleg elfoglalja a ház urának - aki feleségével ellentétben nem túlságosan barátja a két macskának - kedvenc karosszékét. A szemtelen elhatározást viharos gyorsasággal követi a tett. Károly bácsi ettől a naptól kezdve másra sem vágyik, mint egy kutyára, de lehetőleg olyanra, amelyik macskát reggelizik, macskát ebédel és azt is vacsorázik. S egy végzetes napon be is robban az idilli békébe Frakk, a vizsla - minden macska réme -, hogy megkezdje áldásos működését: a két macska "nevelését".
 
Megjelenés: 11.05
Formátum: DVD, DVD gyűjtemény

 
 

 
Betöltés...