2018. májusi Pro Video DVD/BD megjelenések

2018.04.16 12:19
Akciódús májusunk lesz, hisz érkezik a Gengszterzsaruk és az Élesítve, tele izgalmakkal. Az animáció rajongóknak elhozzuk a LEGO Tini szuperhősök - Gonosz gimi című filmet. Végül pedig egy szuper hír! Hazánkban is megjelenik az örök kedvenc, a legendás film: a Mátrix 4K UHD-n. Továbbá, elhozzuk nektek a mozikban nem játszott A katasztrófaművész-t, főszerepben maga a rendező, James Franco, akit méltán jutalmaztak Golden Globe®-díjjal.

Gengszterzsaruk


 
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója.
Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfutás a dörzsölt bűnözők és a még dörzsöltebb "jelvényes gengszterek" között, és senki sem válogat az eszközökben. Ám hamarosan ráébrednek, hogy még őket is átverte valaki, akire soha nem gyanakodtak volna...
 
Megjelenés: 05.23
Formátum: DVD, Blu-rayTM
 

 
Élesítve

 
Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
 
Megjelenés: 05.23
Formátum: DVD, Blu-rayTM


LEGO Tini szuperhősök - Gonosz gimi
 
Wonder Woman, Supergirl és Batgirl szembeszállnak az új gonosz gimivel és diákjaival, az új Zöld lámpás segítségével.
 
Megjelenés: 05.23
Formátum: DVD


Mátrix

 
Keanu Reeves és Laurence Fishburne vezetésével veszi kezdetét a harc az emberiség megmentéséért ebben a megunhatatlan kíberthrillerben, melyet a Wachowski testvérek írtak és rendeztek, és amely nem csupán négy Oscar®-díjat* nyert, de azonnal kultikussá vált.
 
EXTRÁK A 4K-S LEMEZEN:
  • A Wachowski testvérek írásos bevezetője
  • Filozófusok kommentárja dr. Cornel West és Ken Wilber közreműködésével
  • Kritikusok kommentárja Todd McCarthy, John Powers és David Thomson közreműködésével
  • A szereplők és a stáb kommentárja Carrie-Anne Moss, Zach Staenberg és John Gaeta közreműködésével
  • A zeneszerző kommentárja Don Davis közreműködésével, önállóan meghallgató zenei hangsávval
VALAMINT TÖBB MINT 3 ÓRÁNYI IZGALMAS EXTRA A BLU-RAY™ LEMEZEN (magyar felirattal)
 
Megjelenés: 05.23
Formátum: 4K UHD Blu-rayTM


A katasztrófaművész

 
A katasztrófaművész Tommy Wiseau kultuszklasszikusa, A szoba forgatásába nyújt humoros, de kendőzetlen bepillantást. Ez az a produkció, melyet minden idők legjobb rossz filmjeként tartanak számon. A rendező-főszereplő James Franco (akinek alakítását Golden Globe®-díjban jutalmazták) kelti életre Tommy Wiseau, a hírhedt hollywoodi kívülálló igaz történetét, aki megpróbált befutni az Álomgyárban, és szenvedélyénél már csak hozzá nem értése volt nagyobb. A film azonban nem csupán egy furcsa karrier története, de őszinte tisztelgés a barátság, a művészetek és az önmegvalósítás előtt, melyről még a legellenségesebb körülmények között sem szabad lemondani.

EXTRA (magyar felirattal a BD-n):
  • Audiokommentár James Franco, Dave Franco, Tommy Wiseau, Greg Seestero, Scott Neustadter és Michael H. Weber közreműködésével
  • Ó, helló, Mark: Így készült egy katasztrófa
  • Egy katasztrófa megrendezése
  • Csak egy csávó a falnak támaszkodva: Megismerni Tommy-t
 
Megjelenés: 05.23
Formátum: DVD, Blu-rayTM
 

 
Betöltés...