Fizetés és szállítás


Fizetési módok
 
 • Utánvét készpénzzel vagy bankkártyával:
  Házhozszállítás esetében az MPL futárnál fizethet csomagjáért készpénzzel, de az esetek 99%-ában rendelkezésre áll hordozható terminál, így akár a bankkártyás fizetésre is lehetősége lehet.
  Posta Pont esetében az átvételi helyen fizethet bankkártyával vagy készpénzzel (kivéve Csomagautomaták) a csomagjáért.
 
 • Bankkártyás online fizetés:
  Pénzügyi partnerünk, a b-payment közreműködésével fizethet bankkártyával, a szolgáltató biztonságos szerverén keresztül.
 
Szállítási módok
 
 • Házhozszállítás:
  Csomagját minden esetben az MPL futárszolgálat viszi házhoz. A küldemény azonosító ismeretében az alábbi oldalon követheti nyomon csomagját.
 
 • Posta Pont:
  Posta Ponti átvételre az 50 Csomagautomata mellett több mint 2600 postán, 265 Coop üzletben és 125 MOL kúton is lehetősége van. Rendelés során kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi átvételi helyet. A Csomagautomatákról és egyéb Posta Pontokról tájékozódhat a Magyar Posta weboldalán.
   
Szállítás díja
 
12 000 forintot elérő rendelés esetén a postaköltséget átvállaljuk, minden más esetben bruttó 990 forint a szállítás díja. A szállítási költség minden esetben szerepel a csomagban található számlán.
 
Szállítás ideje
 
A szállítás ideje raktárunk költözése miatt akár több munkanapot is igénybe vehet, illetve a rendelés leadásának időpontjától és a szállítás módjától is függ.
Betöltés...